Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Крила виростають, коли бачиш настрій наших воїнів – Порошенко привіз десантникам на Донбас подарунки

Крила виростають, коли бачиш настрій наших воїнів – Порошенко привіз десантникам на Донбас подарунки

Крила виростають, коли бачиш настрій наших воїнів – Порошенко привіз десантникам на Донбас подарунки

Петро Порошенко привітав захисників і захисниць України, перебуваючи у 79-їй десантно-штурмовій бригаді на Донбасі. В ефірі «Суспільного» п’ятий Президент сказав, що Збройні Сили України мають абсолютну, безпрецедентну підтримку всього суспільства, яке об‘єдналося задля перемоги над агресором. 

ВІДЕО ДНЯ

«Нічого важливішого за українську армію для українців не існує. Вони – наші захисники, вони – найкращі дипломати. І сьогодні український народ повністю підтримує армію,  робить для неї все можливе», – наголосив Порошенко. 

Реклама
Читайте також:
Танковий тягач для ЗСУ: що подарували українці Порошенку?
Крила виростають, коли бачиш настрій наших воїнів – Порошенко привіз десантникам на Донбас подарунки – 01
Реклама

Як відомо, два місяці тому Фонд Порошенка спільно з волонтерами ГО «Справа Громад» купили і передали десантникам 11 італійських бронемашин MLS Shield. А сьогодні їм передали 5 британських вантажівок, рації, генератори, теплу форму та пічки-буржуйки. 

«Ми сьогодні зустрічаємо цей день на Донбасі, на східному фронті разом з однією із десантних бригад. «Шилди» наші знаходяться у надійних руках, отримали бойове хрещення і допомагають звільняти українську землю. Ми приїхали не з порожніми руками. Для ворога прийдешня зима має стати пекельною. А для Збройних Сил України має бути теплою. І тому вантажівки DAF, які приїхали, привезли спальники, зимову форму, флісові кофти, привезли пічки, генератори. Всі українці без винятку роблять все можливе для того, щоб підтримати армію», – наголошує Порошенко.

Крила виростають, коли бачиш настрій наших воїнів – Порошенко привіз десантникам на Донбас подарунки – 02
Реклама

«Крила виростають, коли я бачу настрій наших українських воїнів. Вони дуже дякували за «Шилди», які ми з вами зібрали, доставили, вони підтверджують, що це насправді унікальні машини, просять ще. Ми сьогодні вже розмірковуємо, яку ще бронетехніку доставити нашим воїнам», – сказав Порошенко. 

Крила виростають, коли бачиш настрій наших воїнів – Порошенко привіз десантникам на Донбас подарунки – 03

«У такій співпраці перемога буде невідворотна. Україна єдина. У країні немає поділу на владу і опозицію – у країні є єдність. Є український народ, який підтримує Збройні Сили України, захисників України, переможців», – зазначає Петро Порошенко.

«Щойно тут в небі були наші українські літаки. А в літаках є система визначення «свій-чужий». День захисників і захисниць України 14 жовтня є системою ідентифікації для українців – свій або чужий. Чужий, якщо святкує імперське свято ворога, свято агресора 23 лютого. Справжні українці по всьому світу один одного вітають 14 жовтня. Сьогодні це свято всенародне. Синьо-жовте. Наше», – резюмує п’ятий Президент.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно