Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Байден заявив про готовність поговорити з путіним, але є умова

Байден заявив про готовність поговорити з путіним, але є умова

Президент США Джо Байден готовий до проведення переговорів із володимиром путіним, але за однієї умови. Про це глава Білого дому повідомив під час спільної пресконференції із французьким президентом Емманюелем Макроном.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, пряму промову Джо Байдена щодо можливих переговорів із главою кремля процитував журналіст адміністрації Ілай Стоколс.

За словами американського лідера, поновлення переговорного процесу може статися за умови, якщо кремль шукатиме спосіб завершення повномасштабної війни в Україні.

Реклама
Читайте також:
Президент США Джо Байден та голова КНР Сі Цзіньпін обговорили війну в Україні: перші подробиці

"Я готовий поговорити з паном путіним, якщо, справді, у нього є зацікавленість – якщо він шукає спосіб закінчити війну. Поки він цього не зробив. Думка про те, що путін колись зможе перемогти Україну, просто неймовірна. Він просто прорахувався у всіх пунктах. Питання в тому, як йому вибратися із ситуації, в яку він потрапив?" – продовжив Байден під час пресконференції.

Реклама

Глава Білого дому також наголосив, що можливі переговори з путіним відбуватимуться лише за згодою союзників Вашингтона щодо Північноатлантичного Альянсу.

У спільній заяві президентів США та Франції сказано, що Вашингтон та Париж засуджують незаконну агресивну війну росії проти України, а також називають воєнними злочинами навмисні атаки по об’єктах цивільної та критичної інфраструктури. Під час пресконференції Байден та Макрон запевнили, що союзники продовжать надавати Києву військову, економічну та гуманітарну допомогу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно