Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • "Народний фронт" допоміг патріоту з Мукачівщини облаштувати пам’ятник Небесної Сотні (ФОТО)

"Народний фронт" допоміг патріоту з Мукачівщини облаштувати пам’ятник Небесної Сотні (ФОТО)

"Народний фронт" допоміг патріоту з Мукачівщини облаштувати пам’ятник Небесної Сотні (ФОТО)
Юрій Ілліч Стастьо – скульптор, пенсіонер, інвалід по здоров’ю. Тим не менше, це не перешкодило йому взятися за реалізацію однієї зі своїх мрій – встановити у рідному селі Шкуратівці, що на...

Юрій Ілліч Стастьо – скульптор, пенсіонер, інвалід по здоров’ю. Тим не менше, це не перешкодило йому взятися за реалізацію однієї зі своїх мрій – встановити у рідному селі Шкуратівці, що на Мукачівщині, пам’ятник Небесній Сотні, - інформує прес-служба Закарпатської обласної організації політичної партії "Народний фронт".

ВІДЕО ДНЯ

Разом із товаришем виходили у сільській раді дозвіл на виділення ділянки на початку села, знайшли у горах підходящий камінь, привезли та встановили його. Далі Юрій Ілліч обтесав з одного боку кам’яну брилу, прикріпив до неї табличку і в жовтні минулого року урочисто всією громадою села пам’ятник відкрили. Та це тільки частина задумки патріота. Навколо пам’ятника він бачить парк з декоративними рослинами, вимощеними доріжками, лавицями, де могли б відпочити люди та прогулятися мами з візочками. Своєю ідеєю пенсіонер поділився з представниками Мукачівського районного “Народного фронту” Василем Пашкуляком та Іваном Медвідем, а невдовзі зустрівся з народним депутатом Валерієм Лунченком, які охоче підтримали ініціативу і допомогли фінансово. Тож Юрій Ілліч тепер береться за огорожу ділянки, а за тим має намір встановити хрест і освятити пам’ятник. Між тим, звідусюди звозить саджанці майбутнього парку, висаджує їх на своєму городі, щоб потім пересадити все в парку. - Завдяки таким людям віриш у майбутнє України, - каже голова Закарпатської обласної організації партії “Народний фронт”, народний депутат Валерій Лунченко. – Вони не скаржаться, не критикують, не нарікають, не чекають кращого життя, а самі його наближають. Схиляю голову перед справжніми патріотами і тисну руку Юрію Іллічу.

"Народний фронт" допоміг патріоту з Мукачівщини облаштувати пам’ятник Небесної Сотні (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно