Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сергій Ратушняк назвав студентів з Індії "сифілісною циганотою"

Сергій Ратушняк назвав студентів з Індії "сифілісною циганотою"
Колишній очільник обласного центру у притаманній йому манері жорстко висловився щодо студентів-іноземців. Чому охорона АкваРіоПарку вигнала з території закладу студентів-індусів читайте в коментарі його власника.

Колишній міський голова Ужгорода і власник аква-парку в обласному центрі прокоментував інформацію про те, що охорона аквапарку відмовилась пропустити на територію студентів-іноземців з Індії.

ВІДЕО ДНЯ

«За рік в місті СНІД-хворих стало в 14-ть (!!!) разів більше. Адміністрації всіх громадських закладів мають право підозрювати відвідувача на наявність алкогольного, наркотичного, токсичного сп’яніння, наявність шкіро-венеричних захворювань і неадекватної поведінки... При бажанні внести зміни в режим функціонування закладу прошу відшкодувати всі мої витрати на придбання і будівництво комплексу і запустити туди всю "сіфілісну і туберкульозну циганоту" краю і з усього світу. Я піклуюся про спокій і здоров’я ужгородців і гостей міста», - зазначив Сергій Ратушняк.

Нагадаємо, учора у соцмережі одна з ужгородок повідомила про те, що стала свідком того, як охорона АкваРіоПарку вигнала з території закладу студентів-індусів, які прийшли туди відпочивати.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно