Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпаття завітав заступник міністра молоді та спорту України

На Закарпаття завітав заступник міністра молоді та спорту України

У середу, 10 червня, в.о.голови Закарпатської ОДА Михайло Рівіс зустрівся із заступником міністра молоді та спорту Ярославом Войтовичем.

ВІДЕО ДНЯ

Насамперед Михайло Рівіс висловив сподівання, що візит заступника міністра дасть поштовх розвитку та модернізації спортивної галузі області. "Закарпаття нині є дуже перспективним краєм і має безліч переваг серед інших областей для підготовки українських збірних та проведення тренувальних зборів. Але для цього необхідно створити належні умови для спортсменів, відбудовувати тренувальні бази, рекреаційні об’єкти. Влада краю готова до роботи, проте області необхідна і державна підтримка", - зазначив Михайло Рівіс.

Начальник управління молоді і спорту Денис Ман поінформував заступника міністра про стан дитячо-юнацького, резервного та масового спорту на Закарпатті. За словами посадовця, бюджет на сферу спорту в Закарпатській області складає 22 мільйона гривень. Він також підкреслив, що обласна влада вжила всіх заходів із збереження спортивних шкіл незалежно від підпорядкування, - інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

Реклама

"Приємно вражений розвитком спортивної інфраструктури Закарпаття. Ваш край може бути прикладом для інших регіонів у плані модернізації галузі.  - зауважив Ярослав Войтович. - Зважаючи на ту спортивну базу, яку сьогодні має область, на рекреаційний потенціал, кліматичні умови, Закарпаття матиме можливість при підтримці держави проводити як всеукраїнські, так і міжнародні змагання на якісному рівні. Також в краї є можливість створити всі умови для проведення тренувальних зборів".

Також під час зустрічі було обговорено і ряд інших важливих питань щодо розвитку спорту в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно