Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Закарпатці не прагнуть увійти до складу якої-небудь країни, – нардеп про сепаратизм у краї

Закарпатці не прагнуть увійти до складу якої-небудь країни, – нардеп про сепаратизм у краї

Закарпатці не прагнуть увійти до складу якої-небудь країни, – нардеп про сепаратизм у краї

«Росії не потрібен Донбас, бо це – тягар, який доведеться фінансувати з державного бюджету. Захищаючи російськомовних громадян, Росія поставила їх на коліна, створила такі умови, в яких неможливо жити», – про це народний депутат України, член фракції «Блок Петра Порошенка» Валерій Пацкан заявив під час круглого столу, присвяченого результатам соціологічного дослідження, проведеного у рамках проекту «Започаткування Національного діалогу в Україні». Дослідження проводилося «Міжнародним центром перспективних досліджень» по всій Україні.   

ВІДЕО ДНЯ

На думку народного депутата, завершити війну можна двома шляхами. Перший — мирний стіл перемовин, у якому нам повинні допомогти міжнародні партнери. ЄС, США і Росія повинні знайти компроміс і припинити цю війну. Другий – агресивний і полягає у тому, аби через певний час провести на Червоній площі у Москві парад перемоги. 

Валерій Пацкан відзначив, ща насправді війна відбувається не між народами, а між режимами, які керують ними. «Якщо відбудуться зміни в демократичному режимі Росії, то і народи примиряться. Звісно, це не буде скоро, оскільки між нами вже велика прірва. Але вчинки, а не пусті слова, допоможуть у цьому», –  сказав він. 

Реклама

«Переглядаючи результати проведеного дослідження, мене втішило, що закарпатці не прагнуть увійти до складу якої-небудь країни. Втішило, адже на Закарпатті досить активно роздмухується питання сепаратизму. Місцеві царьки-олігархи теж періодично грають такими питаннями. А це небезпечно. У першу чергу, для самих людей. Наприклад, Ахметов з Єфрємовим загралися у сепаратизм на Сході, самі не прогнозуючи, що до такого дійде. Тому від нас залежить, аби Закарпаття не повторило східного сценарію», – наголосив нардеп. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно