Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Під час сесії Виноградівської районної ради частина депутатів демонстративно покинула зал

Під час сесії Виноградівської районної ради частина депутатів демонстративно покинула зал

Під час сесії Виноградівської районної ради частина депутатів демонстративно покинула зал

17 червня  відбулося третє пленарне засідання двадцять дев’ятої сесії районної ради шостого скликання. У роботі сесії взяли участь т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіта Петеі, сільські, селищні голови, начальники структурних підрозділів районної державної адміністрації, представники засобів масової інформації.

ВІДЕО ДНЯ

Відповідно до порядку денного було розглянуто та підтримано депутатами ряд питань, зокрема, „Про внесення змін до Програми розвитку туризму і курортів у Виноградівському районі на 2011-2015 роки”, „Про внесення змін до Програми розвитку паліативної та хоспісної допомоги у Виноградівському районі на 2013-2018 роки”, „Про внесення змін до Програми подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2012 - 2015 роки”, „Про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей і розвитку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на 2014-2017 роки”, „Про комплексну Програму на 2015-2017 роки щодо соціальної підтримки, адаптації військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих”, „Про продовження терміну дії Програми благоустрою населених пунктів Виноградівського району на 2015-2016 роки”, „Про внесення змін до рішення районної ради від 13.01.2015 р. №489 «Про районний бюджет на 2015 рік”, – повідомляє Виноградівська РДА.

Однак у процесі обговорення питань порядку денного частина депутатів демонстративно покинула зал засідань. Голова районної ради Олег Любімов інформував про відсутність кворуму на засіданні та оголосив про перерву у роботі сесії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно