Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Віктор Балога не поспішає зустрічатися із ТСК щодо подій у Мукачеві

Віктор Балога не поспішає зустрічатися із ТСК щодо подій у Мукачеві

Тимчасова слідча комісія (ТСК) щодо подій у Мукачеві продовжує наполягати на зустрічі з народним депутатом і фігурантом перестрілки Віктором Балогою. Про це заявив секретар комісії Валерій Пацкан.

ВІДЕО ДНЯ

"Комісія продовжує наполягати на зустріч (з Балогою). Я безпосередньо, особисто кілька разів телефонував Віктору Івановичу, розмовляв з його помічником, передавав, що ми хотіли б зустрітися. Зворотного зв’язку поки що не отримали. Комісія, думаю, всі одноголосно прийняли для себе рішення, що для того, щоб зрозуміти деякі деталі інциденту, який стався, нам було б дуже добре поспілкуватися з Віктором Івановичем. У нас не буде завершеної картини хронології подій, поки ми не поспілкуємося з Віктором Івановичем і поки ми не поспілкуємося із затриманими хлопцями. Ми давали сигнали, сьогодні ще раз оголосили для хлопців, які там знаходяться у лісі, що ми готові виступити гарантом об’єктивності розслідування, якщо вони готові вийти на зв’язок, скласти зброю", - сказав він.

Пацкан зазначив, що поки реакції від членів "Правого сектора" немає, проте вважає, що сигнал ТСК був почутий.

Реклама

"Деякі родичі приходять з нами на спілкування. Ми намагаємося переконати їх, що ми об’єктивні. Безпосередньо спілкувалися з батьком Романа Стойки (члена ПС, одного з фігурантів подій у Мукачеві, - ред.). Він був у нас вчора. Спочатку він напружено спілкувався, але потім ми запевнили його, що ми не будемо вставати ні на ту, ні на іншу сторону", - зазначив Пацкан.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно