Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Геннадій Москаль представив нового голову Виноградівської РДА Михайла Русанюка

Геннадій Москаль представив нового голову Виноградівської РДА Михайла Русанюка

Геннадій Москаль представив нового голову Виноградівської РДА Михайла Русанюка

Сьогодні, 20 серпня, відбулося представлення голови Виноградівськоі РДА. Посаду обійняв Михайло Русанюк, який раніше вже працював першим заступником голови РДА.

ВІДЕО ДНЯ

Офіційна частина представлення тривала недовго. Губернатор зачитав наказ Президента України про призначення на посаду голови Виноградівськоі РДА Михайла Русанюка. Після чого слово взяв сам голова РДА.

"Я, перш за все, дякую, що зібрався такий великий зал. Тут представлені всі еліти, які є у Виноградівському районі. Дякую Геннадію Геннадійовичу за довіру. Я розумію, що це призначення не є подарунком долі, а велике випробування," - сказав у своєму виступі новоспечений голова РДА Михайло Русанюк.

Реклама

Не обійшлося на представленні і без скандалів. У президії пустувало місце, що призначалося голові райради Олегу Любімову.

Виступ губернатора був наповнений гучними заявами. Він висловився і з приводу існування автономної закарпатської політичноі партії, а також про повне переформування владної вертикалі на Закарпатті.

Реклама

"Я всіх представляю особисто. Іде формування вертикалі. Наша область була віддана в оренду. І з цієї оренди нічого доброго не вийшло, як ми бачили 11 липня" - сказав Геннадій Москаль.

Після офіційного представлення відбулося спілкування губернатора з присутніми. Порушувалися питання соціально-економічного розвитку, мобілізації, земельні питання, говорили про проблеми учасників АТО. Під час представлення йшлося про жовтневі вибори. За словами Геннадія Москаля, вибори на Закарпатті пройдуть або цивілізованим законним шляхом, або за стандартними політичними схемами підкупу виборців "по-закарпатськи".

"Знаєте як вибори "по-закарпатськи"? Всі знають! Вся Україна знає! Ні 200, ні 300 гривень, при всій тій бідності, які є зараз на Закарпатті, не врятує нікого. Якщо розділити цю суму на 5 років, то вийде 0,0002 гривні в день! Ніякий японський калькулятор таких чисел не бере, а наш народ бере",- акцентував Геннадій Москаль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно