Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Віктор Балога відреагував на слова Геннадія Москаля про політику та стан економіки на Закарпатті

Віктор Балога відреагував на слова Геннадія Москаля про політику та стан економіки на Закарпатті

Віктор Балога відреагував на слова Геннадія Москаля про політику та стан економіки на Закарпатті

Сьогодні у мережі з’явилось велике інтерв’ю Геннадія Москаля, в якому він зазначив, що область була здана в оренду "Єдиному центру". Також губернатор розповів про гнітючий стан економіки області. Загалом у своїй розповіді очільник ОДА неодноразово згадував про політичну силу "ЄЦ" та народного депутата Віктора Балогу.

ВІДЕО ДНЯ

"Розумію, що влада мріє, щоб на Закарпатті не було нашої команди. Але, шановні, за нами – реальна робота і підтримка людей. Якби ми були такими поганими, як про нас говорить влада – нас би не обирали на виборах з результатом в понад 50%. І якщо ви вирішили боротися зі мною особисто – боріться. Але не «мочіть» цілу область. Бо ви звідси поїдете, а нам тут жити", – так відреагував Віктор Балога на опубліковану журналістом Павлом Шеремета статтю. 

"Коли влада говорить, що усі губернатори на Закарпатті завжди ходили під Балогою, то у мене питання – хто призначає голову ОДА? Президент, за поданням прем’єр-міністра. Балога – не Президент і не керівник уряду. Чи ви хочете сказати, що Порошенко з Яценюком ходять піді мною? Чи може Янукович з Азаровим теж піді мною ходили?", – додає політик.

Реклама

Щодо економічних закидів, то політик дав таку оцінку: "У нас навіть з сіл централізовано вивозять сміття, перед кожним домогосподарством стоїть контейнер, що більшість українців бачили лише в американських фільмах. Покажіть мені таке саме у Вінницькій області, чи в передмісті Києва. У нас школи і дитячі садки переводять на альтернативні джерела, чого немає навіть у столиці".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно