Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Ці люди не думають про закарпатців, – Валерій Пацкан про депутатів від "Єдиного центру", які зірвали засідання облради

Ці люди не думають про закарпатців, – Валерій Пацкан про депутатів від "Єдиного центру", які зірвали засідання облради

Ці люди не думають про закарпатців, – Валерій Пацкан про депутатів від "Єдиного центру", які зірвали засідання облради

Коментуючи нинішнє засідання Закарпатської обласної ради, народний депутат України Валерій Пацкан назвав те, що відбувалося у сесійній залі, "балаганом" та "свавіллям".

ВІДЕО ДНЯ

"Мова про демарш депутатів-єцівців, які на догоду своєму вождеві зірвали затвердження перспективного плану формування територій громад Закарпатської області, який мав стати основою для адмінреформи в області", – роз’яснює народний обранець на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

"Всі ми стали свідками того, як через дріб’язкові політичні інтереси містечкової політичної сили глобальна реформа децентралізації на Закарпатті опиняється під загрозою. А між тим, розширення прав місцевих громад, зокрема, вимагали люди на Революції Гідності.

Реклама

Просто не хочеться вірити в те, що глобальну роботу, над якою працювали сотні людей, зривають кілька десятків депутатів, яким залишилося сидіти в облраді два місяці.

Ці люди не думають про закарпатців, їх не цікавить розвиток нашого краю, реформи, які можна буде провести завдяки децентралізації. Все, що ними керує, - це образа на Київ, нереалізовані амбіції та жалюгідне прагнення продемонструвати керівництву Закарпаття.

Реклама

Насправді ж вони яскраво проілюстрували, хто ж насправді намагається зруйнувати мир на Закарпатті.

Та все ж переконаний, що незважаючи на нинішній провал голосування, адміністративна реформа в області буде проведена. Що ж стосується партії ЄЦ, то громада нашого краю має дати гідну оцінку її діям вже на виборах в кінці жовтня. Перший дзвіночок для них пролунав під час сесії, коли громадські активісти провели депутатів із залу, вигукуючи "Ганьба!", – зазначає Валерій Пацкан.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно