Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • "Місцеві вибори - остання соломинка для "Єдиного Центру", – політичний оглядач

"Місцеві вибори - остання соломинка для "Єдиного Центру", – політичний оглядач

"Місцеві вибори - остання соломинка для "Єдиного Центру", – політичний оглядач
ВІДЕО ДНЯ

Місцеві вибори – 2015 – одна з топ-подій не лише цьогорічної осені, але і загалом 2015 року. Політичні партії готуються до цієї виборчої кампанії, як до плацдарму перед можливими парламентськими виборами та місцевими виборами, які за змінами до Конституції мають відбутись у 2017 році.

Політичний оглядач Станіслав Шух у прес-центрі “Панорама” розповів про те, хто є фаворитом виборчих баталій.

Реклама

“Закарпаття кардинально відрізняються від Києва та інших регіонів України своїми політичними процесами, адже тут переважно керують місцеві еліти, які мають свої політичні сили або своє лоббі у представництвах всеукраїнських партій. Цьогорічні партії – не виняток. Так, до прикладу, партія Віктора Балоги “Єдиний Центр” використовуватиме ці вибори, як останню соломинку, щоб втримати свої позиції в регіоні. Тим паче, що в ЄЦ з’явився достатньо потужний опонент у вигляді об’єднання “Солідарності”, “УДАРу” та “Народного Фронту”. Саме між цими силами й буде боротьба на Закарпатті”, - мовив Станіслав Шух.

Під час розмови з журналістами прес-центру “Панорама” він зазначив декілька причин, чому саме між цими двома силами в області, лідерами яких є Віктор Балога та Петро Порошенко, розгорнеться найактивніша боротьба.

Реклама

“Обидві сили використовуватимуть у цій кампанії значні і фінансові, і людські ресурси для перемоги. У кожній з цих сил є впізнавані особистості та лідери, для яких ці вибори мають великий політичний інтерес. Якщо у “Єдиному Центрі” це брати Балоги та їхня команда, то у об’єднаної “Солідарності” – команди Валерія Пацкана, Валерія Лунченка та Геннадія Москаля. Не останню роль відіграють в цьому протистоянні ЗМІ, які знаходяться в сферах впливу політичних сил. Будь ти найхаризматичнішим та найрозумнішим політиком, без ЗМІ ти не виграєш вибори. І тому ближче до виборів медійні ресурси працюватимуть на повну потужність. Це закономірний процес, який мало чим відрізнятиметься від минулих виборчих кампаній ”, - стверджує Станіслав Шух.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно