Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • На противагу "Єдиному Центру" в Мукачеві Банкова ставить родича Медведчука, - експерт

На противагу "Єдиному Центру" в Мукачеві Банкова ставить родича Медведчука, - експерт

На противагу "Єдиному Центру" в Мукачеві Банкова ставить родича Медведчука, - експерт

Політичний експерт Юрій Палійчук на своїй сторінці у Фейсбуці назвав можливих кандидатів у міські голови Ужгорода та Мукачева та про те, хто їх підтримуватиме під час виборчого процесу. 

ВІДЕО ДНЯ

"Найцікавіше відбувається в одному із принципових для влади регіонів – на Закарпатті. У Мукачеві на противагу "Єдиному Центру" Банкова, від проекту "Відродження" виставляє недалекого родича Медведчука Івана Чубирка. В Ужгороді – небачений компроміс. Москаль, Медведчук і Порошенко зійшлися на кандидатурі Сергія Ратушняка. Хороша новина для всіх, хто встиг заскучити за політичними фріками, і погана для всіх, хто сподівався на зміни. Особливо ця новина є сумною для ужгородців. Окрім того, за моєю інформацією, в області на Банкову працюватиме знаменитий депутат Ланьо. Працюватиме, як людина з досвідом системного підкупу виборців, для чого у Ланя давно працює добре налагоджена мережа наркоторговців. Ось вам відповідь на питання, чому до нього ні в кого не виникає питань", – написав політолог.

Експерт вирішити зробити висновок з цієї ситуації, яка скалалась вже у передвиборчий період. "Банкова, на противагу команді Балоги, робить ставку на Медведчука. Вибір, скажімо так, далеко не в інтересах України. У свій час так само діяв Янукович, коли висунув на виборах в Закарпатську облраду того ж Івана Чубирка проти Андрія Балоги. Тоді Януковичу-Медведчуку не вдалося перемогти Балогу навіть попри те, що на їх стороні була міліція, криміналітет і прямий підкуп виборців", – стверджує Юрій Палійчук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно