Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Геннадій Москаль працюватиме головою Закарпатської ОДА до завершення каденції Президента України

Геннадій Москаль працюватиме головою Закарпатської ОДА до завершення каденції Президента України

Геннадій Москаль працюватиме головою Закарпатської ОДА до завершення каденції Президента України

Опоненти нинішньої влади на Закарпатті запустили інформаційну качку, начебто в грудні цього року Геннадій Москаль піде з посади голови ОДА на пенсію у зв’язку з досягненням 65-річного віку. І тиражують цю «качку» з дня на день у своїх засобах масової дезінформації. Нагадуємо, що згідно зі ст.8 Закону України «Про місцеві державні адміністрацій», голови місцевих державних адміністрацій призначаються на посаду Президентом України за поданням Кабінету міністрів України на строк повноважень Президента України. А згідно із ч.3 ст.23 Закону України «Про державну службу» – «Граничний вік перебування на державній службі» – держслужбовцям, які займають посади першої категорії, за рішенням відповідного державного органу чи посадової особи, які здійснили призначення їх на посади, може бути продовжено перебування на держслужбі після досягнення ними 65-річного віку за їх згодою у зв’язку з потребам служби.

ВІДЕО ДНЯ

Геннадій Москаль має перший ранг державного службовця, присвоєний Президентом України ще у 2006 році. Його посада належить до першої категорії, – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА.

Повідомляємо, що згідно із ч.3 ст.23 Закону України «Про державну службу», Г.Москалю уже продовжено перебування на держслужбі після досягнення 65-річного віку, тобто він залишається на теперішній посаді голови Закарпатської ОДА до завершення повноважень Президента України. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно