Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття заполонила політична реклама

Закарпаття заполонила політична реклама

У період із 7 по 16 вересня спостерігачі ОПОРИ фіксують на вулицях міст Закарпаття встановлення білбордів із символікою партій: «Блок Петра Порошенка «Солідарність», «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», Всеукраїнське об’єднання «Свобода», «Радикальна партія Олега Ляшка», «Наш край», «KMKSZ» («КМКС»), «УКРОП», «5.10».

ВІДЕО ДНЯ

Зафіксовано початок роботи перших вуличних наметів із партійною символікою: ВО «Свобода» та «Радикальної партії Олега Ляшка», – йдеться у повідомленні ОПОРИ.

Намети «Радикальної партії Олега Ляшка» з’явилися у людних місцях Ужгорода.

Реклама

У них усім охочим роздавали листівку у вигляді газети «Боротьба. Вісник Радикальної партії. Закарпаття». Згідно з вихідними даними, тираж продукції – 30 тисяч примірників. На сторінках – інформація про потенційних кандидатів від цієї політичної сили до Ужгородської міської ради, а також подано їх точку зору відносно різних суспільно-політичних питань.

На іншій листівці формату А-4 подана інформація що партія зробила і що планує зробити. Тираж продукції, вказано на листівці, – 1000 примірників.

Реклама

Голова обласного осередку партії Богдан Кинів у коментарі спостерігачу ОПОРИ зазначив: «Це не є агітацією. Закон чітко говорить, що агітація передбачає спонукання виборців голосувати або не голосувати за ту чи іншу політичну силу чи політика. Ми ж не спонукаємо цього робити. Ні своїми наметами, ні газетами. Ми просто інформуємо про роботу своєї партії та наших партійців. Це скоріше реклама. Але ніяк не агітація. А реклама у нас, як вам відомо, не заборонена».

Також на вулицях Ужгорода встановлені білборди із символікою «Радикальної партії Олега Ляшка».

У місті Тячів Закарпатської області зафіксований намет із символікою ВО «Свобода», де роздають газети, засновником якої є ця партія.

Реклама

На вулицях Ужгорода, Мукачева та інших міст області є білборди із логотипом, схожим на символ партії ВО «Свобода».

В Ужгороді зафіксовано також білборди із символікою партій «Блок Петра Порошенка Солідарність», ВО «Батьківщина», «Наш край», «KMKSZ» («КМКС»),» «5.10», «УКРОП».

У поштових скриньках ужгородців з’явилися газети «УКРОП», які містять символіку цієї політичної сили. На сторінках подана інформація про лідерів партії та їх думки щодо різних суспільно-політичних питань. Газета містить вихідні дані, згідно з ними тираж продукції – 1 мільйон 834 тисячі примірників.

На вулицях Ужгорода представники партії «ДемАльянс (Демократичний Альянс) роздавали листівки, у яких подана інформація про людей, які «йдуть в Ужгородську міську раду за списками ДемАльянсу».

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно