Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Встановлення пам’ятника у Мукачеві та Wi-Fi у центрі міста ОПОРА розцінила як політичну агітацію

Встановлення пам’ятника у Мукачеві та Wi-Fi у центрі міста ОПОРА розцінила як політичну агітацію

Встановлення пам’ятника у Мукачеві та Wi-Fi у центрі міста ОПОРА розцінила як політичну агітацію

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Закарпатського представництва Громадянської мережі ОПОРА на тему: «Місцеві вибори в Закарпатській області: тенденції на старті виборчої кампанії».

ВІДЕО ДНЯ

Координатор виборчих програм Володимир Феськов розповів про специфіку цьогорічних місцевих виборів, особливості нового закону про вибори, тенденції перших двох тижнів виборчої кампанії в області, потенційні порушення можливих учасників виборного процесу, роботу територіальних виборчих комісій та висвітлив інші питання, що стосуються проведення  виборів 25 жовтня 2015 року.

Як зауважив Володимир Феськов, незважаючи на те, що передвиборча агітація стартує на наступний день після реєстрації кандидатів в депутати чи голів місцевих рад, в Закарпатській області діяльність, схожу на агітаційну кампанію розпочали ВО «Батьківщина», «Наш край», «Блок Петра Порошенка «Солідарність», УКРОП, «Об’єднання «Самопоміч», ВО «Свобода», «KMKSZ» («КМКС» Партія угорців України)», «Демократичний Альянс», «Опозиційний Блок» та інші. Зокрема, зовнішню рекламу цих політичних сил можна спостерігати на білбордах краю, а друкована інформація розповсюджується окремими політичними силами через брендовані агітаційні намети.

Реклама

Часто під брендом політичних сил відбуваються соціальні заходи, надаються подарунки та послуги.  «Встановлення дитячих майданчиків за присутності керівництва міста, політичних активістів, встановлення пам’ятників у Мукачеві, вайфай у Мукачеві, роздавання футбольних м’ячів та інші благодійні акції проводять політичні сили, - розповів Володимир Феськов.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно