Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мером Мукачева бажають стати відразу кілька Балог та два Чубірки

Мером Мукачева бажають стати відразу кілька Балог та два Чубірки

До Мукачівської міської виборчої комісії 30 вересня документи на реєстрацію, як кандидата на посаду міського голови Мукачева, шляхом самовисування подала людина з іменем Володимир Чубірко. Разом з тим 29 вересня аналогічні документи подав Іван Чубірко, чинний депутат міськради від «Опозиційного блоку». 

ВІДЕО ДНЯ

Також, за інформацією журналіста «Точки ОПОРИ», 30 вересня подали документи для реєстрації на посаду міського голови, як самовисуванці, кілька кандидатів із прізвищем Балог та Балога.  У понеділок, 28 вересня, міська ТВК зареєструвала у кандидати на посаду міського голови Мукачева висуванця від партії «Єдиний Центр» депутата Закарпатської обласної ради – Андрія Балогу.

Таким чином у Мукачеві спостерігається спроба застосування так званої технології кандидатів-«двійників». Рішення про реєстрацію або ж відмову в реєстрації потенційних кандидатів члени виборчої комісії прийматимуть сьогодні, 1 жовтня. Тоді і стане остаточно відомо, скільки у Мукачеві буде кандидатів із однаковим прізвищем у змаганні за головну посаду міста.

Реклама

А в Ужгороді у середу, 30 вересня, міська ТВК зареєструвала кандидатом на посаду міського голови шляхом самовисування людину із прізвищем Іван Чубірко.

Раніше комісія уже зареєструвала кандидатом на посаду міського голови Ужгорода голову Закарпатської обласної ради – це Володимир Чубірко. А у вівторок, 29 вересня, з’явився ще один кандидат на посаду міського голови шляхом самовисування – Микола Чубірка.

Реклама

Раніше повідомлялось, що на посаду очільника Ужгорода претендують п’ятеро осіб із одинаковими прізвищами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно