Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Список ВО "Батьківщина" до Мукачівської міської ради: у надії на мандати

Список ВО "Батьківщина" до Мукачівської міської ради: у надії на мандати
Партія Тимошенко веде в місцеву раду одразу кількох одіозних підприємців.

Політична сила екс-прем’єра Юлії Тимошенко зі сподіваннями на задовільний результат включилась у виборчі перегони. Місцеві вибори були чи не головним аргументом повернення Юлії Володимирівни у велику політику. Ще кілька місяців тому "Батьківщина" зі своєю риторикою на фоні реформаторського провалу уряду могла розраховувати на пристойний результат практично усюди. Та політичні технологи, замість побудови чіткої і зрозумілої кожному виборцю програми, розпочали генерувати загальні гасла, які мають незрозумілу цільову аудиторію. 

ВІДЕО ДНЯ

Що стосується місцевого осередку всеукраїнського об’єднання, то попри наявність давно сформованої команди, в штабі "Батьківщини" напередодні висунення кандидатів відчувався брак кадрів. Все це вилилось в логічно не сильний список, який від сили зможе позмагатися за кілька мандатів. Варто відзначити, що навіть поява двох «білосердешних штиків» у лавах оновленої міськради, можна буде розцінювати як справжній успіх. З історії пригадується, що у 2010 році, коли підсумки голосування показали, що в місцеву раду потрапляє лише перший номер списку партії Тимошенко Олександр Переста, лише необізнаність представників молодої команди "Фронту Змін" дозволила "Батьківщині" швидко зоорієнтуватися в ситуації та зайняти інше вакантне бонусне місце. Наразі в Мукачівській міській раді офіційно нараховується 4 представники цієї політичної сили. Це пов’язано з об’єднанням політичних сил Яценюка та Тимошенко, ще тоді, коли обидва політики перебували у опозиції до президента Януковича. 

Вже за традицією, першим номером списку "Батьківщини" став Олександр Переста. За інформацією зі штабу політичної сили, саме Олександр Михайлович мав представляти партію і на виборах мера міста, та все ж навіть після тривалих вмовлянь відмовився змагатись за крісло мера. Є в списку "Батьківщини" й інший нині діючий депутат Іван Колядка. 

Реклама

На диво досить великим (аж 6 осіб) є перелік осіб пенсійного віку, що балотуються до ради за списками партії. Також до списку кандидатів увійшли 9 фізичних осіб підприємців та 3 викладачів МДУ.

Якщо говорити стосовно персоналій, то найдивовижнішим є поява в списку Михайла Боднар, сина одіозного екс-регіонала, депутата Мукачівської районної ради Михайла Боднара. На минулих виборах молодий бізнесмен йшов четвертим номером в списку партії Сергія Тігіпка "Сильна Україна", паралельно пробуючи свої сили і на мажоритарному окрузі. У цій виборчій кампанії політик вже встиг "яскраво стартувати", порушивши виборче законодавство і розмістивши рекламну площину зі своєю агітацією до моменту своєї реєстрації кандидатом.

Реклама

Спостерігаються в списку і справжні сімейні підряди. Так, в раду спробують потрапити Іванюк Євген Сергійович та Іванюк Катерина Миколаївна (син та мати), Цибарь Іван Іванович 1963 року народження та Цибарь Іван Іванович 1991 року народження (батько та син), Дідик Олексій Ярославович та Дідик Алла Володимирівна (чоловік та дружина).

Зважаючи на особливий інтерес до виборів з боку різних політичних гравців, міській організації "Батьківщини" ще доведеться повоювати, щоб відстояти свого виборця та результат.

Раніше повідомлялось, що список провладної в місті політичної сили, як і передбачалось, виявився передбачуваним. 

Реклама
Список ВО "Батьківщина" до Мукачівської міської ради: у надії на мандати – 01
Список ВО "Батьківщина" до Мукачівської міської ради: у надії на мандати – 02
Список ВО "Батьківщина" до Мукачівської міської ради: у надії на мандати – 03
Список ВО "Батьківщина" до Мукачівської міської ради: у надії на мандати – 04
Список ВО "Батьківщина" до Мукачівської міської ради: у надії на мандати – 05
Список ВО "Батьківщина" до Мукачівської міської ради: у надії на мандати – 06
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно