Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вулиці міст Закарпаття масово обклеєні агітацією без вихідних даних

Вулиці міст Закарпаття масово обклеєні агітацією без вихідних даних

На вулицях міст Закарпаття спостерігачі ОПОРИ фіксують масову наявність друкованої продукції, перш за все – білбордів та сітілайтів, – де нема вихідних даних про замовників, відповідальних та тираж такої продукції.

ВІДЕО ДНЯ

Станом на 03 жовтня на вулицях Ужгорода зафіксовані носії зовнішньої реклами із символікою партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та її кандидата на посаду міського голови –Михайла Качура.

Ці рекламоносії були встановлені до 29 вересня – часу, коли міський осередок партії зареєстрував список кандидатів у ТВК та реєстрації Михайла Качура як кандидата на посаду міського голови.

Реклама

«Якщо би це було основне порушення у виборчому процесі...», – так прокоментував ОПОРІ народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Валерій Пацкан факт появи білбордів із ознаками агітації до моменту реєстрації кандидатів під час їх офіційного представлення. Його колега по фракції Роберт Горват додав: «Можливо, рекламне агентство щось наплутало».

Водночас нові білборди представників цієї політичної сил, які почали з’являтися у період після 29 вересня, уже містять вихідні дані.

Реклама

3 жовтня в Ужгороді на будівлі готелю «Закарпаття» зафіксовано рекламу партії «ДемАльянс», яка також не містить вихідних даних. Голова обласного осередку партії Олександр Пересоляк запевнив спостерігача ОПОРИ, що інформація з вихідними даними на рекламі повинна бути, він найближчим часом перевірить, чи вона там є.

3 жовтня зафіксовано розтяжку із символікою партії «Патріот», яка зареєстрована Ужгородською ТВК як учасник виборчого процесу. Вихідних даних ця продукція не містить.

3 жовтня у місті Перечин Закарпатської області зафіксовано білборд із символікою партії «Відродження», від якої зареєстровані кандидати до місцевих рад, зокрема – й до Закарпатської обласної ради. Вихідних даних продукція не містить.

Реклама

2 жовтня у місті Мукачево Закарпатської області зафіксована зовнішня реклама із інформацією про кандидата на посаду міського голови Івана Чубирка. На рекламоносії вказується, що у приміщенні працює громадська приймальня кандидата. На продукції не вказана інформація про вихідні дані.

Також станом на 01 жовтня в Ужгороді зафіксовані білборди із символікою політичних сил без вихідних даних, зокрема – ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», «КМКС Партія угорців України», «Наш край», «5.10».  Усі вони на той момент уже були  зареєстровані як учасники виборчого процесу. Але ці рекламоносії з’явилися до моменту їх реєстрації як таких.

Станом на 1 жовтня в Ужгороді на деяких вулицях залишилися білборди без вихідних даних із фотографією кандидата на посаду міського голови Богдана Андріїва, які з’явилися до моменту його реєстрації як кандидата.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно