Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді помітили автобус із агітацією

В Ужгороді помітили автобус із агітацією

На автобусі приміського сполучення «Ужгород-Люта» розміщені агітаційні плакати кандидата до Закарпатської обласної ради від партії «Наш Край» Василя Чурея. Кандидат балотується від округу №5 (Великоберезнянський район – райцентр та 31 село).

ВІДЕО ДНЯ

Автобус із агітацією, яка приклеїна на вікна зовні, спостерігач ОПОРИ зафіксував на платформі ужгородського автовокзалу 05 вересня.

Як пояснив водій, агітаційний матеріал попросив приклеїти «хтось із пасажирів», і він дозволив – мовляв, він не знав, що розміщення агітації у громадському транспорті забороняється. Водій запевнив, що зніме агітацію одразу, як виконає рейс.

Реклама

Директор ПАТ «Ужгородське АТП-12107» Володимир Козун, за яким закріплений автобус, запевнив спостерігача ОПОРИ, що керівництво автопарку не давало вказівок водіям розміщувати в автобусах агітаційні матеріали. Володимир Козун сказав, що в АТП поінформують своїх водіїв, про те, що агітація в автобусах заборонена.

В Ужгороді помітили автобус із агітацією – 01
Реклама

ОПОРА нагадує: згідно із пунктом 6 частини 9 статті 60 Закону України «Про місцеві вибори», забороняється розміщувати носії політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів громадського користування, у тому числі таксі, у приміщеннях та на будівлях станцій метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно