Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршавщиною їздить вантажівка, яка "агітує" за Балогу

Іршавщиною їздить вантажівка, яка "агітує" за Балогу

В Іршавському районі Закарпатської області зафіксовані масові випадки наявності друкованої агітації без вихідних даних, а також її розміщення у невстановлених місцях, зокрема – на будівлі райвідділу міліції.

ВІДЕО ДНЯ

Так, у райцентрі – місті Іршава, – зафіксована друкована агітація кандидата на посаду міського голови (самовисування) Ярослава Сухана, розміщена біля вхідних дверей до приміщення Іршавського районного відділу міліції. Агітаційна продукція – без вихідних даних, – стверджує ОПОРА.

Іршавщиною їздить вантажівка, яка "агітує" за Балогу – 01
Реклама
Іршавщиною їздить вантажівка, яка "агітує" за Балогу – 02

Також в Іршаві зафіксовані білборди без вихідних даних кандидата на посаду міського голови (партія «Відродження) Віктора Товстого.

Реклама
Іршавщиною їздить вантажівка, яка "агітує" за Балогу – 03

Зафіксували 13 жовтня спостерігачі ОПОРИ факти розміщення виборчої агітації без вихідних даних ще одного кандидата на посаду міського голови – Степана Бобика (партія «Єдиний Центр») та кандидата в депутати Закарпатської обласної ради Олександра Горіна (партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність»).

Іршавщиною їздить вантажівка, яка "агітує" за Балогу – 04
Реклама
Іршавщиною їздить вантажівка, яка "агітує" за Балогу – 05

Також в Іршаві 13 жовтня, зафіксовані факти розміщення передвиборчої агітації без вихідних даних партії «Єдиний Центр» від місцевих осередків. Водночас зафіксовані білборди, розміщені від обласного штабу, з вихідними даними.

Іршавщиною їздить вантажівка, яка "агітує" за Балогу – 06

Також зафіксували в Іршаві плакати партій – ВО «Батьківщина», «Відродження», «Радикальної партії Олега Ляшка» – без вихідних даних.

Іршавщиною їздить вантажівка, яка "агітує" за Балогу – 07
Іршавщиною їздить вантажівка, яка "агітує" за Балогу – 08
Іршавщиною їздить вантажівка, яка "агітує" за Балогу – 09
Реклама

На виїзді із села Кам’янського Іршавського району спостерігачі ОПОРИ зафіксували вантажівку, яка «вручну» обмальована агітаційними закликами за «кандидата №1» до Закарпатської облради від партії «Єдиний Центр», чинного депутата Верховної Ради Віктора Балогу. Водій пояснив спостерігачу ОПОРИ: виставив агітаційні напис на автівку, бо це «його власна позиція та ініціатива».

Іршавщиною їздить вантажівка, яка "агітує" за Балогу – 10

Громадянська мережа ОПОРА нагадує: згідно із частинами 1 та 2 статті 56 Закону України «Про місцеві вибори», до друкованих агітаційних матеріалів належать плакати, стенди, листівки, постери, інша друкована продукція з написами, що стосуються передвиборної агітації, а також матеріали, що розміщуються на носіях зовнішньої реклами.

Друкований агітаційний матеріал повинен містити відомості про замовника та установу, що здійснила друк, його тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск. Розповсюдження друкованих агітаційних матеріалів без зазначених відомостей забороняється.

Також, згідно із частиною 4 статті 56 Закону, плакати, стенди, листівки та інші друковані агітаційні матеріали (крім матеріалів, що розміщуються на носіях зовнішньої реклами) розміщуються лише у місцях, визначених і обладнаних місцевими органами виконавчої влади чи органами місцевого самоврядування не пізніш як за 45 днів до дня голосування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно