Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Кандидат на посаду мера Мукачева Іван Чубирко та кандидати у депутати від партії "Відродження" зустрілися з мешканцями бульвару Ю.Гойди

Кандидат на посаду мера Мукачева Іван Чубирко та кандидати у депутати від партії "Відродження" зустрілися з мешканцями бульвару Ю.Гойди

Кандидат на посаду мера Мукачева Іван Чубирко та кандидати у депутати від партії "Відродження" зустрілися з мешканцями бульвару Ю.Гойди
ВІДЕО ДНЯ

Учора, 16 жовтня, команда партії «Відродження» зустрілася з мешканцями бульвару Юрія Гойди.

Мешканця Росвигова з інтересом відгукнулися на запрошення до зустрічі від кандидата на посаду міського голови Івана Чубирко та кандидатів до обласної та міської ради.

Реклама

Під час зустрічі звучало багато питань, як загальноміського рівня, так і тих, які стосуються безпосередньо даного мікрорайону.

Одна з найбільш болючих тем, яка турбує мукачівців – це відсутність робочих місць, коли нові підприємства не створюються, а існуючі скорочують штат працівників. Люди зауважують на безконкурентному середовищі у сфері приватного бізнесу. А без нормальної конкуренції – немає розвитку. Спостерігається повна монополія одної відомої фірми у торговій сфері, у сфері обслуговування, – кажуть мешканці Росвигова.

Реклама

До важкої ситуації з працевлаштуванням додаються ще й високий тариф на проїзд у громадському транспорті та високий і необґрунтований тариф на воду.

"Проблеми, про які ми з вами говоримо – не належать до сфери таких, які потрібно вирішувати десь у столичних кабінетах. Тариф на воду, якісне обслуговування та реальні ціни на проїзд у громадському транспорті – все це у площині впливу міської влади, яка повинна врегулювати ситуацію, – каже кандидат на посаду міського голови Іван Чубирко. – Тому і виокремив ці проблеми, як такі, які вирішуватиму в першу чергу. Вони вже закладені до програми "10 кроків – назустріч людям".

Мешканці бульвару Ю.Гойди охоче спілкувалися з кандидатом у депутати до обласної ради Сергієм Герасимюком, кандидатами до міської ради Едуардом Ілтьо, Наталією Маринець, Олександром Хриптою, Іриною Ланьо, Ерікою Дорі, Ярославом Козиком, Олександром Бердишевим.

Реклама

Головна теза, яка звучала від людей – хочемо мати депутатів, які справді відстоюватимуть наші інтереси у міській та обласній раді, бачити їх у мікрорайоні не тільки перед виборами, спілкуватися з ними постійно.

Сергій Герасимюк наголосив на необхідності функціонування громадських приймалень, як точок комунікацій, де мешканець тої чи іншої вулиці завжди зможе донести про проблеми до депутата від даного округу. До такої громадської приймальної вже запрошують мешканців Росвигова за адресою: вул. Зелена, № 37, поруч з ринком "Логойдівський".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно