Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Новими членами Мукачівської міської виборчої комісії від "Батьківщини" виявились люди Балоги

Новими членами Мукачівської міської виборчої комісії від "Батьківщини" виявились люди Балоги

Новими членами Мукачівської міської виборчої комісії від "Батьківщини" виявились люди Балоги

У Мукачеві місцева організація ВО «Батьківщина» існує лише на папері. Насправді ж, за всеукраїнським брендом партії Юлії Тимошенко у Мукачеві криється не що інше, як філія партії «Єдиний Центр» Віктора Балоги.

ВІДЕО ДНЯ

Беззаперечним доказом цьому ганебному для БЮТ факту служить заміна членів Мукачівської міської виборчої комісії від ВО «Батьківщина» на кадри «ЄЦа».

Так, за поданням суб’єкта виборчого процесу, тобто БЮТ, Центральна виборча комісія Постановою №470 від 17 жовтня 2015 року достроково припинила повноваження таких членів Мукачівської міської виборчої комісії: Дворниченко Світлани Іванівни, 1980 року народження; Рейти Василя Васильовича, 1963 року народження; Русняк Юрія Григоровича, 1946 року народження.

Реклама

Цією ж Постановою ЦВК включає до мукачівського тервиборчкому наступних осіб:

- Пархоменко Оксану Григорівну, 1973 року народження, яка працює у методичному кабінеті управління освіти Мукачівського міськвиконкому. До речі, Пархоменко Оксану Григорівну забрали з дільничної виборчої комісії, куди вона була подана від Закарпатської обласної організації партії «Єдиний Центр»;

Реклама

- Кізман Антона Антоновича, 1976 року народження, лікар Обласної дитячої лікарні. Схема та ж сама, що і з Пархоменко О.Г. – Антона Кізмана забрали з дільничної виборчої комісії № 210712 (спец дільниця ЦРЛ), куди він був поданий від кандидата на посаду міського голови Андрія Вікторовича Балоги.

Дружина Антона Кізмана, Вікторія Кізман – заступник директора школи № 15 продовжує працювати у ДВК № 210694 за поданням від того ж самого кандидата – Андрія Балоги;

- Кобак Алла Михайлівна, 1969 року народження, вчитель історії у ЗОШ №1, яку також забрали з дільничної виборчої комісії № 210685, куди вона була подана від кандидата на посаду міського голови Чубірка Ірини Василівни – добре відомої технічної кандидатки штабу «ЄЦ».

Реклама

Отже, Мукачівська міська комісія працюватиме в оновленому «ЄЦом» складі. Всі три новопризначені члени комісії – повністю контрольовані родиною Балог. Люди, які працюють у бюджетних закладах, і тому основним мотивом у прийнятті ними рішень, законних або таких, «як штаб наказав» – буде бажання зберегти роботу, знехтувавши інтересами виборців.

Прикро тільки за виборців партії «Батьківщина», які, віддаючи свій голос за будь-якого кандидата від політ сили, обирають «ЄЦ» та людей Балоги.

Питання, чи володіють ситуацією щодо політичної переорієнтації БЮТу під «ЄЦ» у Києві, на найвищому рівні – залишається відкритим.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно