Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нардеп Іван Крулько від "Батьківщини" відвідав рідне Закарпаття

Нардеп Іван Крулько від "Батьківщини" відвідав рідне Закарпаття

Як повідомив Сергій Шанта, який очолює список кандидатів в депутати від "Батьківщини" до Ужгородської міської ради, народний депутат Іван Крулько цими днями відвідав рідне йому Закарпаття, де спільно з громадськістю взяв участь у ряді зустрічей та цікавих дискусій.

ВІДЕО ДНЯ

Найголовнішим викликом для фракції «Батьківщина» сьогодні є боротьба за встановлення справедливих тарифів на житлово-комунальні послуги та газ. Про це Іван Крулько заявив на зустрічі з працівниками Ужгородської міської лікарні та студентами Ужгородського національного університету.

«Попри те, що у фракції «Батьківщина» у Верховній Раді всього 19 депутатів (а реально – 18, адже Надія Савченко незаконно перебуває в російському полоні), за підрахунками аналітиків це найбільш продуктивна фракція за кількістю поданих та ухвалених законів», – розповів член фракції.

Реклама

Також Іван Крулько роз’яснив студентам особливості нового реформаторського законопроекту «Про молодь», автором якого він є. На запитання, що конкретно зробила «Батьківщина» для молоді, народний депутат відповів: «В той час, коли прем‘єр-міністром України була Юлія Тимошенко, ми вперше встановили розмір стипендії на рівні прожиткового мінімуму. Наразі розмір стипендії суттєво менший. Крім того, саме тоді були запроваджені пільги для студентів на проїзд у громадському транспорті».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно