Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні суд може зняти об’єднання "Самопоміч" із виборів на Закарпатті

Сьогодні суд може зняти об’єднання "Самопоміч" із виборів на Закарпатті

Закарпатський окружний адміністративний суд у п’ятницю розглядатиме позов трьох фізичних осіб – кандидатів в депутати від партій "Укроп", "Наш край" та "Зелена планета", які вимагають зняти обласний осередок "Об’єднання "Самопоміч" з виборів на Закарпатті.

ВІДЕО ДНЯ

22 жовтня відбулось перше засідання суду, на яке представників "Самопомочі" навіть не залучили як третю сторону. Суд прийняв рішення взяти справу до розгляду попри те, що підстави для зняття "Самопомочі" з виборів абсолютно надумані.

"Наші конкуренти придумали абсолютно безглузду причину – нібито обласний осередок "Самопомочі" нелегітимний. Я вже не говорю про те, що суд взагалі не мав права приймати цю справу до розгляду, оскільки, відповідно до Закону, знімати ті чи інші партії, кандидатів з виборів можна було лише до 5 жовтня. Це елементарна політична розправа місцевих мафіозних кланів над однією з найбільш рейтингових партій на Закарпатті", – заявив голова виконкому "Об’єднання "Самопоміч" народний депутат Олег Лаврик.

Реклама

Активісти "Самопомочі" пікетуватимуть засідання Закарпатського окружного адміністративного суду, яке відбудеться сьогодні об 11:00 в Ужгороді.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно