Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Геннадій Москаль вимагає притягнути до кримінальної відповідальності затриманих лже-агітаторів у Мукачеві

Геннадій Москаль вимагає притягнути до кримінальної відповідальності затриманих лже-агітаторів у Мукачеві

Геннадій Москаль вимагає притягнути до кримінальної відповідальності затриманих лже-агітаторів у Мукачеві
ВІДЕО ДНЯ

У суботу (24.10) після 2:00 ночі в Мукачеві затримали двох молодих хлопців, котрі розносили в мікрорайоні “Росвигово” фальшиві звернення від голови ОДА Г.Москаля. Раніше аналогічні фальшивки були розповсюджені в кількох гірських районах області, на Іршавщині та в Ужгороді. Звернення написане на дорогому папері з кольоровим зображенням Г.Москаля в міліцейському мундирі та його підписом (взятими з інтернету) і вставлене в конверт зі зворотною адресою Закарпатської облдержадміністрації та логотипом «Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Текст пересипаний "перлами" на зразок "В Україні ніколи не буде великих пенсій та зарплат, поки не буде реальних тарифів, високих податків і штрафів…", "Добре, що тарифи ростуть не лише на газ, а й на електроенергію, бо це питання виживання бізнесу наших олігархів, на яких тримається економіка…" і т.д. За підрахунками фахівців, вартість друку й поширення фальшивки по області складає близько мільйона гривень, – стверджує на своєму офіційному сайті Геннадій Москаль.

Реклама

Крім фальшивок від Г.Москаля хлопці розповсюджували схоже підроблене звернення від імені кандидата на посаду мера Мукачева від "Відродження" Івана Чубирка. У них вилучено чотири пакунки з кількома тисячами фальшивок. Затримані працюють охоронцями на фірмі "Silverland" (таку назву після ребрендингу отримала "Барва"), яка належить родині нардепів Балог. Хлопці зізналися, що пакунки з фальшивками їм дав старший по зміні "Silverland", а за розповсюдження конвертів Андрій Балога (один із кандидатів на посаду мера Мукачева, син Віктора Балоги) пообіцяв заплатити по тисячі гривень.

– Мені доповідали спецслужби, хто саме стоїть за виготовленням фальшивок, – коментує затримання голова ОДА Геннадій Москаль, котрий о 3:00 виїхав на місце події в Мукачево. – Я й сам публічно заявляв, що фінансово потягнути цю брудну технологію може тільки одна бізнесово-політична структура в області, яка раніше повністю контролювала область, отримувала надприбутки від контрабанди сигарет, і якій моє призначення на Закарпаття – як кістка в горлі. А зараз ми отримали документальні підтвердження цьому. Я написав у Мукачівський міськрайвіддл міліції заяву з вимогою відкрити за даним фактом кримінальне провадження й притягнути затриманих до відповідальності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно