Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як у Мукачеві кандидати дотримуються Дня тиші

Як у Мукачеві кандидати дотримуються Дня тиші
ВІДЕО ДНЯ

Вже менше доби залишилось до відкриття виборчих дільниць. А передвиборча субота традиційно оголошена Днем тиші. Саме цього дня агітація з будь-яких носіїв заборонена.

На білбордах та сітілайтах Мукачева вже не побачиш обличь кандидатів у депутати органів місцевого самоврядування. Однак, наклеєні листівки ще й досі залишаються на стовпах та зупинках маршрутного таксі.

Реклама

Так, у мікрорайоні "Паланок" можна помітити агітацію чотирьох кандидатів  Закарпатську обласну раду відб ВО "Батьківщина": Олександра Перести, Івана Цибаря, Віталія Сичугова та Михайла Боднара. 

На вулиці Ілони Зріні було помічено листівку, яка агітує за кандидата до Мукачівської міськради від "Єдиного Центру" Людмили Бандурчак.

Реклама

На вулиці Грушевськоого журналіст інтернет-видання "PMG.ua" помітив невеликий агітаційний матеріал кандидата у депутати Мукачівської міськради від партії "Відродження" Альони Фегер.

Двоє кандидатів від "Опозиційного блоку" теж порушують передвиборчий спокій. Так, на вулиці Чехова було виявлено листівку кандидата Михайла Мучички, а на перехресті вулиць Першотравнева набережна та Окружна – Ігоря Прокоф’єва.

Варто зауважити, що саме мікрорайон "Черьомушки", у якому знаходяться дві згадані вулиці, було помічено найбільше політичної реклами. Так, на місцях для реклами помічені листівки від Богдана Дикого ("Радикальна партія Олега Ляшка"), Руслани Кочетової ("Опозиційний блок"), Андрія Фіцолинця ("Блок Петра Порошенка "Солідарність"), Йоисп Бака (ВО "Батьківщина"), а також від кандидата на посаду Мукачівського міського голови Володимира Чічура.

Реклама

Крім того, також було помічено "Брунду листівку" проти кандидата у мери Мукачева Андрія Балоги.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно