Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Балога висловив занепокоєння щодо можливих фальсифікацій на виборах мера Сваляви

Балога висловив занепокоєння щодо можливих фальсифікацій на виборах мера Сваляви

Балога висловив занепокоєння щодо можливих фальсифікацій на виборах мера Сваляви

Народний депутат України Віктор Балога прокоментував на своїй сторінці у Фейсбуці події, які відбуваються у Сваляві. Зокрема, йдеться про скандальний підрахунок голосів, адже за попередніми результатами, розрив між кандидатом від "Єдиного Центру" Іваном Микулицею та чинним мером Іваном Ланьо скоротився до двох голосів.

ВІДЕО ДНЯ

"Ситуація загострюється з кожним днем, є ризики фальсифікацій і факти використання людей спортивної зовнішності.

В місті вже третю добу триває процес встановлення результатів голосування. На виборах міського голови переміг кандидат від «Єдиного Центру» Іван Микулиця. Його опонентом був чинний мер міста, рідний брат Михайла Ланя – Іван Ланьо, більш відомий в кримінальному світі, як «Осел».

Реклама

Голосування проходило з численними порушеннями, які фіксували члени команди Микулиці на кожній дільниці в місті Свалява. Станом на ніч 26 жовтня наш кандидат перемагав з відривом в 120 голосів. Але, коли залишилося дорахувати 2 з 8 дільниць, на одній з них відбулося вкидання бюлетенів, в результаті чого Іван Ланьо «випередив» Микулицю на 9 голосів. Коли представники «Єдиного Центру» добилися перерахунку бюлетенів на окремих діяльницях, то розрив дивним чином скоротився до двох голосів", – констатує Віктор Балога.

"І тут почалося найцікавіше. Вчора ввечері, коли штаб Івана Микулиці подав заяви в міську виборчу комісію про перерахунок голосів на всіх виборчих дільницях, її оточили близько 100 людей спортивної зовнішності. Не відомо, яку мету вони переслідували – захопити приміщення комісії, вчинити погром, знищити документи?

Реклама

Сьогодні має відбутися перерахунок голосів на всіх дільницях Сваляви. Ризики, що він буде зірваний в силовий спосіб, дуже високі. Надії на те, що влада, в особі керівника ОДА і начальника УМВС, забезпечить законність, дуже не високі. Підозр на те, що влада працює у зв’язці з бандитами, все більше. Хотів би помилятися, але таке враження, що все це відбувається за мовчазної згоди з Києва", – написав Віктор Балога. 

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно