Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іван Данацко розповів, чому припинив акції протесту

Іван Данацко розповів, чому припинив акції протесту

28 жовтня в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція громадського активіста Івана Данацка, який зробив заяву з приводу своєї участі у Тарифному майдані та завершення акції.

ВІДЕО ДНЯ

Іван Данацко розповів: «Я зупинив акцію «Тарифний майдан». Люди обрали собі нових депутатів, які готові захищати їх інтереси. Окремі стверджують, що є махінації з підкупом, адмінресурс. Чому одна людина, яка простояла шість місяців перед ОДА, повинна вказувати людям, як жити. Оскільки довірили свої голоси іншим, хто захищатиме їхні інтереси, то я вирішив, що час згорнути майдан. Я сказав губернатору, що готовий йти керівником митниці, щоб зупинити контрабанду, корупцію, але вони на відео вирізали тільки цей момент, де мені пропонують залишатися, а я сказав – платіть мені зарплату. Але хто продажний – показали вибори і покаже час. Наша партія «Спільна дія» на вибори мера Мукачева та до Закарпатської обласної ради мала бюджет 100 тисяч гривень. Це все, що ми мали».  

На думку Івана Данацка, мітинги, які тривають зараз щодо виборів, повинні були тривати ще до голосування, а не тоді, коли активісти взнали свій результат на виборах. «Я не хочу бути учасником цих клоунад. Народ якщо продався, то нащо воювати з тими людьми? Нам з ними жити», – каже І. Данацко.

Реклама

За його словами, на майбутнє з колегами займатиметься розвитком партії, створенням осередків, щоб дати людям вибір. «Воювати і бігати з шаблями – це не наш вибір. Ми маємо з людьми працювати і запропонувати адекватних людей на наступні вибори», – каже пан Данацко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно