Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пацкан обурився заявами Лунченка та Москаля

Пацкан обурився заявами Лунченка та Москаля

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Валерій Пацкан прокоментував заяви Народного депутата України Валерія Лунченка та губернатора області Геннадія Москаля.

ВІДЕО ДНЯ

"Обурений емоційними випадами проти мене з боку партнера по парламентській коаліції нардепа Валерія Лунченка та голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля. Цілком ясно, що головним чинником, який спотворив волевиявлення на Закарпатті, став масовий підкуп голосів виборців. Про те, що підкуп готується, ми знали задовго до дня проведення виборів, закликали людей не продавати майбутнє за кілька сотень гривень, створили гарячу лінію для повідомлень про спроби підкупу, навіть запропонували премію в 10 тисяч гривень за повідомлені факти підкупу. За руку так нікого й не зловили. Втім, виборчий штаб не має власних правоохоронних органів, агентів, інформаторів", – каже політик.

"Що стосується стихійної акції протесту, яка вчора відбулася поблизу приміщення УМВС України в Закарпатській області та в будівлі Закарпатської облдержадміністрації, то закликали її провести представники кількох політичних партій, в тому числі й громадські активісти, які не є членами партії «Солідарність» і потрапили до наших списків на прохання громади міста. Це учасники Революції Гідності в Ужгороді, самостійні люди, які не очікують наказів для проведення акцій.

Реклама

Я не хочу публічно з’ясовувати стосунки й шукати крайніх, тому просто закликаю своїх колег та однопартійців охолонути, припинити розкидуватися безпідставними та бездоказовими звинуваченнями та проаналізувати хід виборчої кампанії, після чого доходити спільної думки. Публічний скандал лише грає на руку нашим опонентам, не підігруйте їм", – зазначає Валерій Пацкан.

Нагадаємо, Геннадій Москаль вимагає звільнити Валерія Пацкана з посади голови закарпатської "Солідарності".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно