Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Закарпатська міліція порушила три кримінальні провадження за фактами підкупу виборців

Закарпатська міліція порушила три кримінальні провадження за фактами підкупу виборців

Закарпатська міліція порушила три кримінальні провадження за фактами підкупу виборців

Учора ввечері в ефірі телеканалу «Тиса-1» відбувся черговий «Прямий ефір», присвячений місцевим виборам. Його учасником був і начальник закарпатської міліції Сергій Князєв.

ВІДЕО ДНЯ

Учасниками вчорашнього «Прямого ефіру» на обласному телебаченні були кандидати в мери Ужгорода Богдан Андріїв, Володимир Чубірко, Михайло Чурило, керівник обласної «Опори» Володимир Феськов, громадський активіст і кандидат у депутати Юрій Світлик, а також начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв, – йдеться у повідомленні СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Полковник Князєв розповів про роботу міліції із забезпечення правопорядку та волевиявлення громадян під час виборів 25 жовтня. Правоохоронці документували всі порушення виборчого законодавства. На даний час розслідуються три кримінальні провадження за ст.160 Кримінального кодексу України (Підкуп виборців).

Реклама

Під час передачі надійшла нова інформація про виявлені порушення. Зокрема, ужгородка п.Валентина повідомила про викрадення печатки на одній з виборчих дільниць міста й цікавилась реакцією міліції. А активіст Юрій Світлик передав очільнику міліції складені акти про те, як на виборчих дільницях фотографували заповнені бюлетені.

Вся надана під час телепередачі інформація тепер перевіряється. Міліція ж вкотре закликає учасників виборчого процесу дотримуватись Закону. Нагадаємо, що ст.160 Кримінального кодексу України передбачає за підкуп виборців серйозне покарання, аж до позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно