Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • У Мукачівському міськвиконкомі буде створений відділ охорони здоров’я, – Андрій Балога

У Мукачівському міськвиконкомі буде створений відділ охорони здоров’я, – Андрій Балога

У Мукачівському міськвиконкомі буде створений відділ охорони здоров’я, – Андрій Балога

Під час своєї прес-конференції новообраний міський голова Мукачева Андрій Балога та його заступники розповіли про майбутні плани нової міськради.

ВІДЕО ДНЯ

Так, новий градоначальник зауважив, що одним із перших змін роботи міськради стане прозорість та відкритість. "У великому залі Мукачівської міської ради будуть встановлені камери відеоспостереження для того, аби мукачівці змогли спостерігати в онлайн-режимі роботу міськради. Також оновиться і сайт ради", – сказав Андрій Балога.

Також син нардепа Віктора Балоги порушиі і проблему медицини. "Одним із першочергових завдань новообраної міськради буде також розвиток медицини. Заради цього у Мукачівському міськвиконкомі буде створений відділ охорони здоров’я. Також заснуємо і комунальне підприємство "Соціальна аптека", робота якої полягатиме у продажі лікарських препаратів за найнижчими, соціальними цінами", – мовив новобраний міський голова.

Реклама

Також Андрій Балога розповів і про роботу відділу транскордонного співробітництва. "Наша область межує з чотирма країнами Євросоюзу. Ми повинні працювати над тим, аби залучати сюди як інвесторів, так і грантові проекти, у яких ми маємо перемагати", – сказав очільник міста над Латорицею.

Керуючий справами Мукачівського міськвиконкому Олександр Галай розповів про майбутню роботу Центру надання адміністративних послуг: "Ми вже отримали електронні ключі від реєстру майнових прав і зможемо вже з наступного року займатись електронним документуванням".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно