Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Новообрана Велятинська сільська рада зібралась на першу організаційну сесію

Новообрана Велятинська сільська рада зібралась на першу організаційну сесію

Новообрана Велятинська сільська рада зібралась на першу організаційну сесію

5 листопада 2015 року відбулася перша організаційна сесія Велятинської сільської ради VII скликання. У роботі пленарного засідання взяв участь голова Хустської районної ради Олександр Липчей.

ВІДЕО ДНЯ

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію відкрила голова сільської виборчої комісії Ольга Копіл, яка проінформувала присутніх про підсумки виборів депутатів та підсумки виборів сільського голови. Новообраний голова сільської ради Жанна Микитюк продовжила вести засідання.

У ході засідання також було обрано секретаря сільської ради Мар’яну Цифра, якій доручили здійснювати також повноваження секретаря виконавчого комітету сільської ради. Голова сільської ради та секретар склали цього дня присягу посадової особи місцевого самоврядуванням та було присвоєно їм відповідний ранг.

Реклама

Далі утворили постійні комісії Велятинської сільської ради, затвердили склад та обрали голів постійних комісій. Також сільський голова повідомила, що при сільській раді працюватиме громадська рада, до якої запрошуються бажаючі.

«Щиро дякую велятинцям за підтримку та всім тим, хто був поруч зі мною весь цей час. Декілька місяців назад не могла очікувати на таку подію у своєму житті. Тому сьогодні усвідомлюю, що відбувається і маю перед собою конкретну мету й завдання – внести до роботи Велятинської сільської ради, а також до громади села певні зміни. Завдань попереду дуже багато. Хочеться, щоб Велятино об’єдналося єдиною громадою заради здійснення певних напрямків роботи. Надіюся, що на наступних сесіях сільської ради будуть підтримані мої пропозиції щодо змін у Велятині життя на краще. Буду прислухатимуся та враховуватиму ваші пропозиції у своїй роботі», - наголосила у виступі голова сільської ради Жанна Микитюк.

Реклама

Привітав новообраного Велятинського сільського голову й голова Хустської районної ради Олександр Липчей. Побажав успіхів у роботі, наснаги та втілення планів і задумів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно