Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • ПС вивезли на інкасаторських автобусах. Стояли біля ТЦ "Щодня", – Пацкан розповів досі невідому версію стрілянини у Мукачеві

ПС вивезли на інкасаторських автобусах. Стояли біля ТЦ "Щодня", – Пацкан розповів досі невідому версію стрілянини у Мукачеві

ПС вивезли на інкасаторських автобусах. Стояли біля ТЦ "Щодня", – Пацкан розповів досі невідому версію стрілянини у Мукачеві

Вплив Балоги на Закарпатті послабився, а Шуфрича тут вже нема. Таку думку в інтерв’ю висловив нардеп та очільник осередку закарпатської «Солідарності» Валерій Пацкан, говорячи про контрабанду в області.

ВІДЕО ДНЯ

"Немає там (на Закарпатті, - ред.) Шуфрича... Шуфрич вже давно немає стосунку до Закарпаття. У нього там батько, але впливу жодного", – зазначає Валерій Пацкан.

"Наскільки відомо, зараз вплив Балоги послабився. Там іде декларативна боротьба, начебто нічого (контрабанда, - ред.) не їде. Але факт, що й митники, і прикордонники кажуть, що як їхало все, так і їде", – додає політик.

Реклама

Також Валерій Пацкан розповів про горезвісні події 11 липня у Мукачеві. Нардеп зазначив, що конфлікт можна було попередити.

"Чому на зустріч до Правого сектора поїхав перший заступник керівника СБУ в Закарпатській області і Віктор Балога? Пізніше "Правий сектор" вивезли на інкасаторських автобусах, і дивно, що вони потім досить довго стояли в торговому центрі «Щодня», який належить Андрію Балозі. Якщо б не прилетів заступник керівника СБУ Віталій Маліков, то, можливо, там би було щось на кшталт АТО. Туди б з’їхалися декілька батальйонів «Правого сектору», і була дестабілізація. Мабуть, керівництво це зрозуміло. Можливо, хтось грав цією дестабілізацією. Принаймні, ця версія мені ближча, ніж перерозподіл контрабанди", – зазначив Валерій Пацкан.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно