Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новообрана Чопська міська рада провела своє друге засідання

Новообрана Чопська міська рада провела своє друге засідання

Сьогодні, 12 листопада, відбулося друге засідання I сесії Чопської міської ради VII скликання.

ВІДЕО ДНЯ

На нього були запрошені начальник Чопського міського відділу Управління СБУ в Закарпатській області Костянтин Воєдило, начальник Чопського МВ Ужгородського РВ УМВС України в Закарпатській області Едуард Тороній, в.о. начальника Ужгородської об’єднаної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Закарпатській області Василь Пацкан, представник Ужгородської міжрайонної прокуратури Михайло Геревич, начальники управлінь та відділів міськради, – повідомляє Чопська міська рада.

Присутні розглянули 8 питань порядку денного. Спочатку було створено лічильну комісію Чопської міської ради VII скликання, опісля чого депутатський корпус шляхом таємного голосування обрав Михайла Чолавина новим секретарем.

Реклама

Також затвердили заступників міського голови: із питань діяльності виконавчих органів ради став Оскар Балог, із питань житлово-комунального господарства – Ігор Гіжан, керуючий справами – Валентина Плиска.

Згідно рішення було утворено п’ять постійних комісій міської ради та затверджено їх персональний і кількісний склад, а саме: із питань бюджету та економічного розвитку; із питань земельних відносин та містобудування; із питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, молоді і сім’ї; із питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку; із питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики. Крім того, був утворений новий склад виконавчого комітету, визначений та затверджений його кількісний і персональний склад.

Реклама

Наостанок виступив Василь Пацкан, який привітав новообраних депутатів та побажав успіхів у роботі на благо міста та держави. «Я би хотів, аби комісії працювали в інтенсивному темпі, оскільки треба розібратися зі справами та закінчити добре рік. Також хочу відзначити, що місто Чоп хоч і невелике, але до державної скарбниці за 10 місяців надійшло 48 мільйонів гривень, у порівнянні з минулим роком держбюджет перевиконано на 202%. Тож у нас була співпраця з виконкомом, і я хотів, щоб вона була й надалі», – повідомив Василь Васильович.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно