Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • "Ви продовжуєте налаштовувати проти себе цілу область, у якій Вас і так не дуже люблять", – Балога до Порошенка

"Ви продовжуєте налаштовувати проти себе цілу область, у якій Вас і так не дуже люблять", – Балога до Порошенка

"Ви продовжуєте налаштовувати проти себе цілу область, у якій Вас і так не дуже люблять", – Балога до Порошенка

Народний депутат України Віктор Балога звернувся до глави держави Петра Порошенка. Усвоєму зверненні він зазначає, що президент Порошенко хотів бачити на Закарпатті демократичну коаліцію, про що він говорив особисто Віктору Балозі і потім повторив це публічно.

ВІДЕО ДНЯ

"В моєму розумінні, демократичною може називатися та коаліція, у якій немає «Опозиційного блоку», бандитів і колишніх членів Партії регіонів", – заявив лідер "Єдиного Центру".

"Якщо говорити конкретно про Закарпатську обласну раду, то така коаліція можлива у форматі партій "Єдиний Центр", яка зайняла перше місце на виборах, БПП "Солідарність", якщо вона вважає себе демократичною, "Батьківщини" і "КМКС" Партії угорців України", - переконаний політик.

Реклама

За його словами Петро Порошенко, як виявилося, демократичною вважає коаліцію БПП з «Відродженням» і «Опозиційним блоком». Заради такої «демократії» авторитарна Банкова готова ламати кабінки для голосування і «мінувати» сесію Закарпатської обласної ради, що ми вчора спостерігали.

"Пане Порошенко, розумію, що телевізор повністю під Вашим контролем і більшість українців не в курсі, що Ви водите дружбу з «регіоналами» і влаштовуєте погроми на першій сесії Закарпатської обласної ради. Вам здається, якщо про це не говорять в київських маршрутках і вінницьких трамваях, то це не є проблемою для Вас особисто", - зазначив Віктор Балога.

Реклама

За його словами громада Закарпаття все прекрасно розуміє і без телевізора. Люди бачать ким є друзі Президента, помічають, що контрабанду почали возити приватними літачками, і яку роль в цьому процесі грають призначені Гарантом чиновники.

"Ви продовжуєте налаштовувати проти себе цілу область, у якій Вас і так не дуже люблять. Вам весь світ говорить, що потрібно побороти корупцію, то чому Ви скуповуєте депутатів і роздаєте посади, коли Вашій з бандитами коаліції не вистачає голосів? Сьогодні Ви очолюєте цю корупцію. І той цирк, який вчора в Ужгороді влаштували Ви з «Опозиційним блоком», відбувався на очах у консула Угорщини, з чим окремо хочу Вас привітати. Ви на правильному шляху. Але це Ваш вибір і Вам нести за нього відповідальність", - підсумував політик.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно