Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Валерій Лунченко спростував інформацію про, начебто, його таємну зустріч із "київськими силовиками"

Валерій Лунченко спростував інформацію про, начебто, його таємну зустріч із "київськими силовиками"

Валерій Лунченко спростував інформацію про, начебто, його таємну зустріч із "київськими силовиками"

Народний депутат України Валерій Лунченко прокоментував розтиражовану сьогодні у ЗМІ інформацію про, начебто,  його участь у "таємничій нараді". 

ВІДЕО ДНЯ

"На одному сайті, що належить сумнозвісній "мукачівській сім’ї" з’явилась чергова інформаційна "качка" про десант в область київських силовиків та начебто мою участь у якійсь таємничій нараді. Коментувати цю примітивну маячню немає жодного сенсу. Як і причину її тиражування певним колом видань", – пише нардеп на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

"Усім зрозуміло, що один сімейний клан втратив свій вплив у столиці і стрімко здає політичні позиції в Закарпатті. Серед останніх і закономірних невдач – втрата монополії в обласній та багатьох місцевих радах, а також поразка їхнього ставленика під час виборів голови облради. Не дивно, що йде пошук "крайніх" аби виправдати істериками та брехнею свій провал. Мені не вперше бути об’єктом наклепів та інформаційних атак з Мукачева. Адже своє ставлення до закарпатського спрута я ніколи не приховував. Маю інформацію, що це не останній залп чорнухи, яку готують проти мене. До справи залучили один з національних телеканалів, якому проплатили замовний сюжет. Не називатиму телеканал, програму та прізвище журналіста, щоб не робити їм зайву рекламу. Якщо сюжет вийде, всі і так зрозуміють про що йдеться і чиї вуха звідти стирчать. Єдине, що можу порадити мукачівським замовникам брудного піару, – спрямувати гроші на більш значущі речі. Наприклад, на вирішення соціальних проблем закарпатців, про яких вони лише на словах так пафосно вболівають...", – зазначив Валерій Лунченко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно