Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Штаб обрав слабкого кандидата, – Москаль пояснив, чому "Солідарність" програла вибори мера в Ужгороді

Штаб обрав слабкого кандидата, – Москаль пояснив, чому "Солідарність" програла вибори мера в Ужгороді

Штаб обрав слабкого кандидата, – Москаль пояснив, чому "Солідарність" програла вибори мера в Ужгороді

Геннадій Москаль, голова Закарпатської облдержадміністрації, пояснив, чому кандидат від «Солідарності» програв мерські вибори в Ужгороді. 

ВІДЕО ДНЯ

«А чому ви мене запитуєте? Хіба я повинен був говорити виборцям, за кого голосувати? Чомусь завжди глава адміністрації як та невістка винна в тому, що твориться в області. Я не можу впливати на вільне волевиявлення жителів Ужгорода. А чому в Маріуполі, в регіоні, де йде війна, переміг Опозиційний блок? Таких «чому» можна задавати кожній області. Тому що так люди вирішили. Мені нічого не залишається, як поважати цей вибір. Мабуть, він (Андріїв, – ред.) краще спілкувався з людьми, зрозуміліше. Мабуть, люди дивилися на те, що три роки до цього вибори мера були невдалими, ось і результат. Так що, губернатор повинен був стати з кийком і перевіряти кожен бюлетень, хто за кого голосує? ОДА не є суб’єктом виборчого процесу. Ми не використовували адмінресурс ...», – розповів Москаль. 

Голова Закарпатської облдержадміністрації пояснив, чому на білбордах, розвішаних під час виборчої кампанії в Ужгороді, він стоїть разом з тоді кандидатом на посаду міського голови Михайлом Качуром. 

Реклама

«А з ким я повинен був фотографуватися, крім Качура, якщо я йшов від «Солідарності»? Я був особисто суб’єктом виборчого процесу, так як був кандидатом в депутати обласної ради від «Солідарності», і я цим депутатом став. Так і міг фотографуватися з ким завгодно. Так, були в мене проблеми зі штабом, я про це чітко говорив. Тому штаб обрав слабкого кандидата (на посаду міського голови Ужгорода, – ред.). Ну так що, не я ж приймав рішення. Кандидати затверджувалися в штабі, у пана Пацкана, а не в мене», – зазначив Москаль. 

За його словами, за кожного кандидата (у процесі висування, – ред.) мало до бійки не доходило. 

Реклама

«Штаб пропонує одну кандидатуру, а ми бачимо, що він ні в тин, ні в ворота не йде. На кого вони наполягли, всі вони пролетіли. А ті, на кого я наполіг, всі пройшли. Я відразу бачу, кого населення підтримає. Ви знаєте, всі критикують цей закон (про місцеві вибори, – ред.), але він дуже грамотний. Це перший раз, коли партії не витягали кота в мішку після виборів. Тобто не запалювали лише перших п’яти щоб потім виборці дивилися і хитали головою, мовляв, кого ми обрали. Тепер все у нас було чітко і прозоро», – зазначив глава області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно