Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Депутати облради завершили вивчення матеріалів другої сесії

Депутати облради завершили вивчення матеріалів другої сесії

Депутати облради сьомого скликання у своїх комісіях завершили вивчати пропоновані матеріали порядку денного другої сесії облради.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, відбулися засідання 5 профільних комісії: з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності  та інвестицій, яку очолює Андрій Андріїв, з питань агропромислового комплексу, розвитку села, адміністративно-територіального та земельного устрою, де керівник  Петро  Голубка, з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту, нацменшин та інформаційної політики на чолі з Ілдікою Орос,  з питань охорони здоров’я, яку веде Роман Шніцер, а також з питань бюджету  під головуванням  Василя Кошелі, – повідомляє  прес-служба Закарпатської облради.

У роботі постійних комісій узяв участь перший заступник голови облради Йосип Борто.

Реклама

Депутати серйозну увагу приділили розгляду змін  до обласного бюджету-2015 року та про обласний бюджет 2016 року. Зосереджено розглянули нові пропоновані  цільові галузеві програми у сфері освіти, охорони  здоров’я, транскордонного співробітництва, соціального захисту населення, культури, мистецтва, молоді та спорту тощо.

У ході роботи  обранці висловили низку зауважень і слушних думок. Найбільш  важливі будуть  узагальнені  і подані на розгляд членів президії обласної ради, засідання якої  відбудеться  сьогодні, 21 грудня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно