Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Новим заступником Берегівського міського голови стала представниця "Солідарності"

Новим заступником Берегівського міського голови стала представниця "Солідарності"

Новим заступником Берегівського міського голови стала представниця "Солідарності"

На сесії Берегівської міської ради був обраний новий заступник міського голови. Ним стала Надія Ловга, кандидатуру якої запропонувала фракція "Солідарності". Раніше дану посаду очолювала Ольга Бідзіля з партії "Єдиний Центр". Її кандидатуру розглядали й цього разу на погоджувальній раді, але підтримки не здобула. 

ВІДЕО ДНЯ

Кандидатуру Ловги підтримали 20 депутатів із 24 присутніх на сесії. Утрималося четверо представників "ЄЦу". Таким чином, наразі можна говорити про більшість, яку створили Демократична партія угорців України та "Солідарність".

Нагадаємо, на виборах 25 жовтня 2015 року партія угорців отримала майже половину депутатських мандатів – 12 із 26. Партії "Відродження" та "Єдиний Центр" провели до Берегівської міськради по 5 депутатів. "Солідарність" отримав 4 депутатські місця.

Реклама

Надія Ловга на даний момент працює завідуючою санітарно гігієнічної лабораторії Берегівської районної філії Державної установи Закарпатського обласного лабораторного центру Держсамепідслужби України. Зрозуміло, що з цієї посади вона тепер звільниться у зв’язку з переходом на роботу до міськради. 

Як повідомила сама пані Надія, в міськраді вона відповідатиме за соціальний напрямок. "Соціальні потреби міста мені відомі, але поки що, поки не розберуся, не можу сказати, які завдання переді мною постануть у найпершу чергу. Поки що дякую депутатам, які довірили мені таку відповідальну посаду й сподіваюся успішно долучитися до команди керівництва міста та виконувати завдання, які будуть переді мною поставлені", – прокоментувала Надія Ловга.  

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно