Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні на сесії Хустської районної ради колядували

Сьогодні на сесії Хустської районної ради колядували

У четвер, 24 грудня, відбулася остання у цьому році сесія Хустської районної ради. Провели засідання голова Хустської РДА Назарій Павлій та голова районної ради Олександр Пацкан.

ВІДЕО ДНЯ

Почалося зібрання із виступу щедрувальників, які колядками та віншуванням привітали народних обранців з Новим роком та Різдвом Христовим.

Відтак «слуги народу» приступили до робочої частини засідання і затвердили порядок денний, який одразу ж викликав гостру реакцію у окремих депутатів, адже складався із більше, ніж трьох десятків пунктів. Після цього народні обранці затвердили бюджет на наступний рік, програму утримання адмінбудинку та будівель районної ради і прилеглих до них територій, програму розвитку туризму та рекреації в Хустському районі, програму з підготовки до приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад, районну програму «Молодь Закарпаття», програму підтримки громадських організацій, а також заслухали звіт Хустського міжрайонного прокурора Сергія Зовдуна та розглянули ряд інших важливих питань.

Реклама

У той же час гостру дискусію викликали пункти про надання дозволу на списання з балансу Горінчівського МНВК транспортних засобів і медичного обладнання з балансу Хустської районної лікарні. Як зазначив депутат Володимир Волощук, не можна списати за вартістю нуль гривень автомобілі, куплені у 2004 році, адже вони мають певну ціну, навіть у разі, якщо придатні на лише металобрухт. Пан Володимир запропонував провести додаткове розслідування відповідною комісією, однак його пропозицію інші народні обранці не підтримали. Крім того, дебати серед депутатів та громадських активістів викликали земельні питання.

Також народні обранці прийняли колективне звернення до начальника Хустського РЕМу Ярослава Керечанина та запросили його прозвітувати про проведені роботи на теренах району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно