Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Москаль зробив різку заяву стосовно своєї поведінки, ЄЦу та облради

Москаль зробив різку заяву стосовно своєї поведінки, ЄЦу та облради

Геннадій Москаль не переймається, якщо хтось вважає його неінтелігентним. Про це він заявив у інтерв’ю місцевим ЗМІ, відповідаючи на питання про свою поведінку на першому пленарному засідання новообраної обласної ради.

ВІДЕО ДНЯ

– Знаєте, свою "інтелігентність" показали представники української влади в Криму, які палець об палець не вдарили, щоб зупинити окупацію півострова, – каже Г.Москаль. – У 2009 році, коли я був народним депутатом, першим заступником голови комітету по боротьбі з корупцією й організованою злочинністю, мене в терміновому порядку запросили в Уряд і призначили заступником міністра МВС – начальником ГУ МВС у Криму. Тому що вже тоді була загроза російського вторгнення на півострів.

І ми розробили чіткий план на випадок агресії з боку Росії: повністю блокувати російські аеродроми, закрити міжнародний аеропорт у Сімферополі, а на решту висадити курсантів і військових, тобто зробити все, щоб не допустити посадки російських літаків. А ще підірвати лінії електропередач, газопровід, перекрити водопостачання, підірвати Керченську переправу, виставити пости на Чонгарі й Армянску. Те, що зараз частково роблять добровольчі батальйони й татари. Цей план був розроблений ще в 2009-му, то чому його ніхто не застосував у 2014-му? Тому що всі хотіли зберегти обличчя й залишитися інтелігентами! А де були наші, вибачте, "вошиві інтелігенти", коли найняті Росією молодчики штурмом брали обласні адміністрації в Луганську й Донецьку? Тихенько сиділи собі збоку. Вони зберегли обличчя, зате здали частину Донбасу! Мені до лампочки, хто про мене що говорить. Я поставив перед собою завдання – не здати обласну раду “Єдиному Центру”. І виконав його, хай і з не інтелігентним виразом обличчя! Тому що в іншому разі облрада використовувалася б для сепаратистських закликів і політичних прокламацій «ЄЦ». Витягли б із шафи притрушених нафталіном політичних "русинов" і тому подібне. Подивіться, які заяви готує Балога для своїх кишенькових ЗМІ – про колючий дріт, коктейлі Молотова, нову революцію і т.д. Це той, що особисто агітував за Януковича в 2010-му, а далі вірно служив йому в уряді Азарова, – зазначає геннадій Москаль у інтерв’ю місцевим ЗМІ.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно