Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Москаль розповів про "прагматичного" Петьовку та напророкував "політичну смерть" "Єдиного центру"

Москаль розповів про "прагматичного" Петьовку та напророкував "політичну смерть" "Єдиного центру"

Москаль розповів про "прагматичного" Петьовку та напророкував "політичну смерть" "Єдиного центру"

«Петьовка – найбільш прагматичний і нормальний із відомої мукачівської «файти», тому й зробив цілком правильний крок», – так Геннадій Москаль прокоментував вихід Петьовки з «ЄЦу». 

ВІДЕО ДНЯ

"Те, що в наступному році будуть парламентські вибори, уже ні в кого сумнівів немає. Теперішній парламент, на жаль, себе скомпрометував, тому про необхідність його перезавантаження говорить практично вся політична еліта. Нові вибори відбудуться по тій же схемі, що й цьогорічні місцеві – в Україні залишиться 450 округів (на окупованій території, звичайно, нікого не обиратимуть), а у Верховну Раду потраплять представники тих партій, що подолають 5-відсотковий бар’єр.

«Єдиний центр» зможе виставити кількох реальних кандидатів тільки на Закарпатті, але якщо навіть допустити такий фантастичний сценарій, що за них проголосують усі виборці області (що абсолютно нереально), «ЄЦ» і близько не набере необхідних 5 відсотків, оскільки на Закарпатті проживає всього близько 2,6 відсотків виборців України. В інших областях за кандидатів від «ЄЦ» ніхто не проголосує, тому ті політики, що мають клепку в голові, покидають цю сімейну партію жирних котів. Василь Петьовка – найбільш прагматичний і нормальний із цієї закарпатської «файти», він зрозумів, що для «ЄЦ» скоро прийде «…єц», тому й зробив цілком правильний крок.

Реклама

«Єдиний центр» жевріє тільки до наступних парламентських виборів, а потім разом зі своїми Мазераті, броньованими «Мерседесами» й численною охороною потрапить туди, де йому давно приготовлене місце – на смітник історії", – зазначає Геннадій Москаль.

Раніше повідомлялось, що голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль в інтерв’ю місцевим ЗМІ розповів деталі свого призначення на теперішню посаду після липневих подій у Мукачеві.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно