Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вузлову лікарню станцію Мукачево прийняли в комунальну власність міста

Вузлову лікарню станцію Мукачево прийняли в комунальну власність міста

Депутати Мукачівської міськради схвалили  прийняття з державної у комунальну власність вузлової лікарні станції Мукачево. Позитивному голосуванню передувала тривала дискусія між мером Мукачева та головою Ужгородської територіальної профспілкової організації "Львівської залізниці". 

ВІДЕО ДНЯ

Мукачівська міська рада вирішила прийняти безоплатно з державної власності у комунальну власність територіальної громади м. Мукачево цілісного майнового комплексу Державного закладу "Вузлова лікарня ст. Мукачево ДТГО "Львівська залізниця" за адресою: вул. Я. Мудрого, 46,48-50 у м. Мукачево. Відповідне рішення підтримав 21 народний обранець, проти – 12.

Майно буде закріплено за відділом охорони здоров’я виконавчого комітету Мукачівської міської ради на праві оперативного управління з постановкою на баланс.

Реклама

З цього питання виступив і голова Ужгородської територіальної профспілкової організації "Львівської залізниці" Ярослав Афтанас. На запитання одного з депутатів чому керівництво Вузлової лікарні підписало акт приймання-передачі майна у комунальну власність, Ярослав Дмитрович заявив, що підписи було поставлено через те, що люди були введені в оману.

Мукачівський міський голова зазначив, що матеріальне оснащення ЦРЛ дозволить обслуговувати і залізничників, які матимуть можливість проходити і медогляд. «Ми готові до співпраці, виступаємо за розвиток медицини. Ми не проти якщо залізничники хочуть мати свою окрему  лікарню – це їх право, але і вони її мають фінансувати. Наразі ми виконуємо постанову уряду і вимоги бюджету при прийнятті лікарні у комунальну власність».

Реклама

Пропозицію депутата міськради Богдана Фекете створити на базі лікарні комунальне підприємство присутні проігнорували.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно