Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Москаль був мудрішим у тій ситуації, – Рівіс про конфлікт у Закарпатській облраді

Москаль був мудрішим у тій ситуації, – Рівіс про конфлікт у Закарпатській облраді

Москаль був мудрішим у тій ситуації, – Рівіс про конфлікт у Закарпатській облраді

Голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс дав велике інтерв’ю місцевим ЗМІ.

ВІДЕО ДНЯ

Відповідаючи на питання про конфлік у стінах головного крайового парламенту, Михайло Михайлович зазначив, що конфлікту, як представили його, не було.

"Було різне бачення ведення передвиборчої кампанії. Москаль – треба віддати йому належне – був мудрішим у тій ситуації. Він тверезо оцінив рейтингові оцінки, реально проаналізував можливість кожного із кандидатів, тож не будував ілюзій щодо результатів. На відміну від Пацкана, який не мав досвіду ведення передвиборчої кампанії окремо по кожній людині. Він просував команду і був впевнений, що загальне "ми" БПП переважить "ми" всіх інших партій. Але так не сталося…", – зазначив очільник облради.

Реклама

– Є така інформація, що ви заскочили буквально в останній вагон передвиборчої гонки. Вас довго довелося вмовляти чи вам просто не хотілося? Чи, може, були не впевненими у своїх можливостях?

– Нічого із перерахованого. Так склалися обставини, точніше, ми враховували ситуацію на округах і регулювали деякі робочі моменти.

Реклама

– Коли виникло питання про можливе обрання вас головою облради? Окремі обласні ЗМІ, серед інших, називали і вашу кандидатуру ще до оголошення результатів виборів, а після скандального першого засідання сесії, на якому провалилося голосування за кандидатуру від "Батьківщини" Кеменяша, взагалі розповідали захоплюючі історії про те, чому саме ви, а не той же, до прикладу, Москаль.

– Очевидно, це було не стільки бажання журналістів, скільки певні політичні замовлення. Про висунення моєї кандидатури на посаду голови до виборів не йшлося жодним словом чи навіть натяком. Питання підняли напередодні першого засідання новообраної облради. Я буду нещирим, якщо скажу, що пропозиція мене збила з пантелику і я вагався, ночі не спав, обдумував, радився і переживав, що не справлюся.

Досвід маю, тож взявся за нову справу з інтересом. Скажу більше: робота на посаді заступника голови облдержадміністрації дала можливість добре дізнатися про проблеми районів, близько познайомитися з головами райдержадміністрацій, зрозуміти специфіку кожного, без перебільшення, населеного пункту. Повірте, це багато.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно