Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жителі Міжгір’я обрали собі нового селищного голову

Жителі Міжгір’я обрали собі нового селищного голову

За попередніми підрахунками результатів повторних виборів на посаду Міжгірського селищного голови 31 січня переконливу перемогу отримав предстваник команди теперішнього голови районної ради Василя Щура. Переможець перегонів Цімбота Віталій Іванович отримав підтримку громади у 3976 голосів з 4504 виборців, які взяли участь у голосуванні, що становить 88,27  відсотків від проголосованих.

ВІДЕО ДНЯ

Довідка: В.І. Цімбота народився 28 жовтня 1984 року в смт. Міжгір’я. Після закінчення загальноосвітньої ЗОШ І-ІІІ ст. навчався у Львівському національному університеті ім. І. Франка, де здобув повну вищу освіту  за спеціальністю «Правознавство» та кваліфікацію спеціаліст-юрист.

З 2008 по 2011 роки працював у КП «Міжгірське бюро технічної інвентаризації» районної ради на посаді  державного реєстратора прав  на нерухоме майно, представляв інтереси підприємства в судах. З 2011 року працював на посаді  начальника реєстраційної служби Міжгірського районного управління юстиції Закарпатської області. З грудня 2015 року – заступник начальника управління з питань державної реєстрації  районного управління юстиції, начальник реєстраційної служби.

Реклама

За період роботи на різних посадах Віталій Цімбота показав себе не лише як вмілий фахівець в обраній професії, а і як порядна людина, готова прийти на допомогу людям у вирішенні тих питань, що є в його компетенції. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно