Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Ланьо про Балогу: "За останні кілька років він майже повністю втратив свій колишній вплив не те, що в державі, а навіть у Мукачеві"

Ланьо про Балогу: "За останні кілька років він майже повністю втратив свій колишній вплив не те, що в державі, а навіть у Мукачеві"

Ланьо про Балогу: "За останні кілька років він майже повністю втратив свій колишній вплив не те, що в державі, а навіть у Мукачеві"

Народний депутат України одним з останніх оприлюднив власну позицію щодо конфлікту довкола Будинку русинів у Мукачеві. 

ВІДЕО ДНЯ

"Колись давно, ще у часи "злочинної панди", у місті Мукачево депутати продали міський будинок культури. Так, той самий де виступали народні колективи, дитячі гуртки і всі ті "нужденні" чиї інтереси так щиро захищає головний «закарпатський патріот». Так от, будинок культури продали, вилучені кошти направили на реконструкцію будинку офіцерів, а всі, хто у будинку культури виступав, мали отримати нову локацію у вже відреставрованому будинку офіцерів. І тут, несподівано, виявилося, що у місті над Латорицею діє організація маргінальних сепаратистів, які крім всього іншого "окупували" останні квадратні метри нерухомості у Мукачеві... Мало того, що ці "паразити" не роблять ніякої корисної дії, то вони ще й довели довірену їм будівлю до аварійного стану (хоча, за легендами, колись, «русини» були активними прихильниками «барвистого політика», і тоді він навіть вважав їх нормальними людьми, а провідника русинського руху, Лецовича, у 2010 році було обрано депутатом міської ради за партійним списком ЄЦ’у. Це вже пізніше у Балоги з русинами виник конфлікт, після якого всі барвисті ЗМІ активно «плювали» на весь русинський рух і все, що з ними пов’язане.).

І от, вчора, ми отримали розв’язку: русинів вигнали, меншини краю «пристроїли» на звільнених квадратних метрах, молодий мер з відчуттям виконаного обов’язку поправляє на стіні свій америцький диплом, а «нянків писун», на безкрайніх просторах фейсбука, висловлює за свого «патрона» його ж (Балоги) світлу і неупереджену думку про сепаратизм, Росію, маргіналів і т.д..

Реклама

Сьогодні русини, а завтра хто: угорці, німці чи будь-хто, кого оголосять маргіналами та ворогами народу?! Якщо з русинами все більш – менш ясно: це елементарна розправа, з можливістю вкотре «урвати» грошенят з бюджету, то з самим Віктор Івановичем все набагато складніше, я б навіть сказав сумно.

Не секрет, що за останні кілька років він майже повністю втратив свій колишній вплив не те, що в державі, а навіть у Мукачеві. Але чим далі, тим більш очевидно він деградує як політик. Якщо колись Балога призначав міністрів, присвоював генеральські звання, а про такий дріб’язок як губернатор області взагалі мовчу, то зараз його рівень опустився до голосування у Мукачівській міській раді… І основним його, як тепер модно казати «партнером», є такий самий політичний банкрут О.Кеменяш, який вже давно зробив Закарпатський БЮТ «сателітом» до ЄЦ’у, з яким дружно голосують як у обласній раді так і Мукачівській міській раді…", – констатував Михайло Іванович.

Реклама

"На мою особисту думку, не можна приймати рішення лише через призму фінансової доцільності. І у випадку з русинами, керівники міста мають думати в першу чергу як допомогти, а не закрити. 

Тому, хочу порадити молодим і не дуже молодим політикам, які вважають себе хазяями Мукачева, не поспішати, і не робити простих людей заручниками своїх амбіцій і комплексів", – написав Михайло Ланьо на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно