Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Василь Петьовка: "Вихід з політичної кризи – парламентські вибори"

Василь Петьовка: "Вихід з політичної кризи – парламентські вибори"

Народний депутат Василь Петьовка прокоментував ситуацію, яка склалася в українському політикумі. Виходом з кризи політик назвав проведення позачергових парламентських виборів.

ВІДЕО ДНЯ

У заяві народного депутата йдеться про наступне: "Протягом останнього місяця в Україні – політична криза.  Після  голосування 16 лютого, коли Верховна Рада визнала роботу уряду незадовільною, але у відставку його так і не відправила,  тривають кулуарні перемовини щодо можливих варіантів виходу із ситуації, що склалася. Уряд "камікадзе" за 2 роки роботи призвів до катастрофічних результатів в українській економіці, обіцяних реформ так ніхто і не бачить, пересічні громадяни опинились у скрутному становищі через падіння гривні, кількаразове підвищення тарифів, низьку купівельну спроможність, падіння рівня економіки. Інвестори відмовляються вкладати ресурси в економіку, згортають свою діяльність,  а на корупцію, як на найбільше зло вказують західні партнери". 

Народний депутат Василь Петьовка заявив: "Протягом трьох попередніх тижнів тривали політичні консультації з можливими варіантами виходу з кризи та призначенням нового уряду та прем’єра.  На сьогодні у Верховній Раді 226 голосів за нову кандидатуру голови уряду нема.  Хто може очолити Кабмін – теж загадка, попри те, що час від часу експерти називають різні прізвища імовірних керівників уряду . На сьогоднішній день в українському парламенті відсутні  і 226 голосів  для підтримки діючого Прем’єра, а без підтримки парламенту уряд не зможе працювати. Розуміючи це, депутати від "Народного фронту" почали блокування трибуни Верховної ради.

Реклама

Політична криза в Україні загострюється. Єдиний вихід із ситуації, що склалася – позачергові парламентські вибори", – резюмував політик.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно