Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Андрій Балога назвав керівництво області "кримінально-політичним кланом"

Андрій Балога назвав керівництво області "кримінально-політичним кланом"

Мукачівський міський голова Андрій Балога на своїй сторінці у Фейсбуці відповів на останні заяви керівництва Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

"Мукачево, яке багатьма вважається одним з найкращих міст західного регіону, стоїть кістою в горлі політичним лузерам та бандитам, які представляють владу на Закарпатті.

Вони хочуть бачити наше місто занедбаним та відсталим. Щоб в бюджеті громади не було за що підтримувати малозабезпечених, лікувати хворих, піклуватися про літніх людей і допомагати нашим захисникам, які повертаються з фронту.

Реклама

Вони хочуть, щоб в Мукачеві не ремонтували дороги, не розвивали соціальну інфраструктуру, не створювали зон відпочинку і взагалі відкинути нас в розвитку на багато років.

Чому так? Відповідь дуже проста: успішне Мукачево – це загроза для них особисто і для їхньої влади. Вони звикли нічого не робити і грабувати державу, відволікаючи увагу людей скандалами та війнами з вітряками.

Реклама

Зрозуміло, що коли контрабанда процвітає, а наші ліси вирубуються, найбільш вигідна модель поведінки – створити собі ворога. І це не бандити, не контрабандисти, не чорні лісоруби, а команда людей, яка хоче, щоб міста Закарпаття були не гіршими, ніж містечка сусідньої Угорщини та Словаччини.

Це основна і єдина причина постійних нападок на Мукачево з боку очільників кримінально-політичного клану, який, я переконаний, тимчасово захопив владу шляхом підкупу, маніпуляцій та погроз.

Хочу нагадати, що в історії міста вже були спроби зламати громаду через коліна. Ті події стали початком Помаранчевої революції. Але, за іронією долі, основні автори сценарію зразка 2004-го року сьогодні знову при владі і наше місто знову не дає їм спокою.

Реклама

Зі свого боку відповідально заявляю: ми не ті, хто піддається тиску і шантажу. Ми захищатимемо місцеве самоврядування та інтереси Мукачева до кінця. Якщо влада хоче повторити сценарій 2004-го року, то ми готові до будь-яких варіантів розвитку подій. Питання лише в тому, чи не боїться чинна влада повторити «успіхи» своїх попередників.

Впевнений, те, як Мукачево відстоює свої інтереси, стане прикладом для інших громад України, які не хочуть танцювати під дудку призначених чиновників", – йдеться у заяві Андрія Балоги.

Нагадаємо, що сьогодні голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль виступив за перевибори у місті і просить Верховну Раду України розпустити Мукачівську міську раду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно