Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В уряді Гройсмана є уродженка Закарпаття: хто вона

В уряді Гройсмана є уродженка Закарпаття: хто вона

Сьогодні Верховна Рада прийняла пакетну постанову про прийняття відставки прем’єра Арсенія Яценюка та призначення головою уряду спікера Ради Володимира Гройсмана.

ВІДЕО ДНЯ

За це проголосували 257 депутатів. 

У новому уряді Гройсмана є і уродженка Закарпаття Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Реклама

Слід відзначити, що даних про нового урядовця є досить мало. Віждомо, новий віце-прем’єр з євроінтеграції закінчила Національний педагогічний університет імені Михайла Драгоманова (спеціальність — дефектологія і логопедія), Державний університет штату Монтана (спеціальність – міжнародні відносини і міжнародне право), Інститут міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка (міжнародні відносини).

Кілька років провела на посаді керівника проектів та керівника відділу міжнародних відносин в Українському незалежному центрі політичних досліджень; працювала кореспондентом Української служби радіо ВВС у США і на Кавказі. Очолювала Міжнародну благодійну організацію Фонд підтримки міжнародного співробітництва України (Фонд Відкрий Україну). З 2011 року – директор благодійної Організації Ялтинська європейська стратегія. Член правління громадської організації Український медіа центр (Український кризовий медіа центр).

Реклама

За даними ЗМІ, якщо її батько – Орест Климпуш – за часів свого депутатства він змінив п’ять фракцій, то Іванна Климпуш-Цинцадзе послідовно зберігає вірність лише Віктору Пінчуку, чиї інтереси, як пишуть журналісти, вона представляє у БПП.

Раніше інтернет-видання "PMG.ua" повідомляло прізвища нардепів від Закарпаття, які голосували за призначення Володимира Гройсмана прем’єр-міністром України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно